Prijs
Merk
Sorteer
Parapluhouder 2 - 40cm Parapluhouder 2 - 40cm

Carp Zoom - Parapluhouder 2 - 40cm

De CarpZoom Parapluhouder is een Super handig Product.Steek simpelweg de Parapluhouder in de grond (voorzien van boorpunt) en plaats vervolgens de Paraplu in deze Houder.Draai vervolgens de sterknop aan om uw paraplu vast te zetten en plaats de borg pin om het geheel bij elkaar te houden.Deze paraplu Houder is gemaakt ...

van 6,99 voor 6,29
-10%
Brolly Steun Brolly Steun

Korum - Brolly Steun

Deze brolly steun van korum is stabieler dan ooit dankzij een dubbele arm constructie. Deze brolly arm is perfect voor accessoire stoelen en zitkisten. Deze steun is verstelbaar en heeft de perfecte pasvorm hiermee staat u paraplu als een huis.

Rive plateau poot D36 600mm Rive plateau poot D36 600mm

Rive - Rive plateau poot D36 600mm

Deze D36 plateau poot van Rive heeft een lengte van 60cm en is uitgevoerd in geanodiseerd zwart aluminium. De poot is aan de onderzijde voorzien van een scharnierende moddervoet.

OPEN END TELESCOPSCHE POOT ALU OPEN END TELESCOPSCHE POOT ALU

Rive - OPEN END TELESCOPSCHE POOT ALU

Deze telescopische aluminium kleurige D36 poot van Rive heeft een lengte van 60cm en is uitgeschoven max 92cm. De poot is aan de onderzijde voorzien van een scharnierende moddervoet en is aan de bovenzijde open en voorzien van een schroefmechanisme om een accessoire mee vast te zetten.

SIDE TABLE ALU SIDE TABLE ALU

Rive - SIDE TABLE ALU

Een zeer stabiele bijzet tafel van rive. Gemaakt van aluminium met een D25 aansluiting voor u plateau poot. Ideaal om al uw haakaas en voer op te bewaren.

Rive paraplu support Rive paraplu support

Rive - Rive paraplu support

Rive Support Paraplu Steun 13cm

van 29,99 voor 26,99
-10%
OffBox Method Feeder Rest OffBox Method Feeder Rest

Preston - OffBox Method Feeder Rest

Deze method feeder steun van Preston is gemaakt van zacht materiaal voor optimale bescherming van uw hengel en zodanig ontworpen dat u uiterst flexibel uw hengel over de steun kunt bewegen. Het gebogen uiteinde voorkomt dat uw hengel bij een aanbeet van de steun wordt getrokken...Onmisbaar voor elke Method visser.De st...

van 16,49 voor 14,84
-10%
OffBox Angle Lock OffBox Angle Lock

Preston - OffBox Angle Lock

Deze Preston OffBox Angle Lock past op elke bankstick met standaard schroefdraad en maakt het mogelijk om accessoires (hengelsteun, leefnet, enz) in een positie/hoek te zetten die u graag wilt. Inclusief "Locking Nut" (contramoer).

van 9,49 voor 8,54
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |