Prijs
Merk
Sorteer
Plastic dobber Box Plastic dobber Box

Carp Zoom - Plastic dobber Box

Deze handige,afsluitbare Dobber opbergbox van carpZoon is gemaakt van sterk Kunststof materiaal.Deze Dobber opbergdoos heeft een doorzichtig deksel en heeft de afmetingen van 32 x 11 x 4 cm , de ideale afmetingen om al uw Dobbers een veile opbergplaats te bieden.

Ready Float Kits Ready Float Kits

Korum - Ready Float Kits

Alles wat je nodig hebt om met een verstelbare dobber te vissen op een draadje!Twee grote Grip Stops aan beide kanten van de Running Bead Link zorgen voor een super veilige dobbermontage.Tevens kunt U deze ready Float kits prima gebruiken voor uw Helicopter of Paternoster set up.Deze kits zitten per drie stuks verpakt ...

van 3,29 voor 2,96
-10%
C-Drome Float Silcone C-Drome Float Silcone

C-drome - C-Drome Float Silcone

De C-Drome Float Silcones van Preston Innovations zijn Extra sterkte Pole Float Siliconen speciaal ontworpen voor het karper vissen in de meest veeleisende situaties.Deze Siliconen slangetjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende diameters: 0.5,0.7 en 1.0mm ,perfect passend op alle Dobbers binnen de C-Drome Range.

van 2,49 voor 2,24
-10%
Waggler Converter Waggler Converter

Guru - Waggler Converter

Deze Waggler Converters van Guru zijn speciaal ontworpen voor het perfect uitloden van de Guru Foam Wagglers, zonder dat je extra gewicht aan de lijn dient toe te voegen. De Converters zijn gemakkelijk over de onderkant van de Foam Waggler te schuiven. Voorzien een Micro Swivel voor gemakkelijke bevestiging aan de lijn...

van 5,29 voor 4,76
-10%
Reserve Kniklichtjes Reserve Kniklichtjes

Korum - Reserve Kniklichtjes

Reserve kniklichtjes voor de kniklichthouder van korum. De kniklichtjes worden geleverd pet 10 stuks. (De kniklichthouder is ideaal voor het feedervissen in het donker, deze handige houder word bevestigd op de top en hierin kan dan een kniklicht worden gemonteerd.)

van 4,79 voor 4,31
-10%
Jigger Float Kits Jigger Float Kits

Preston - Jigger Float Kits

Voor de ultieme presentatie bij ondiep vissen. De jigger float kits hebben een instelbare diepte en een zeer duidelijke beet registratie. Simpel en effectief. De jigger float word tussen twee stoppers in gepresenteerd, waardoor er steeds gelift kan worden en het haakaas op een perfecte wijze gepresenteerd zal worden.

van 5,29 voor 4,76
-10%
Siliconenslangen voor dobbers Siliconenslangen voor dobbers

Preston - Siliconenslangen voor dobbers

Een selectie van siliconenslangen in vijf populaire maten. Stevig en gemakkelijk in gebruikt met een wanddikte van 0.5mm en voorgesneden op een lengte van 40mm. Deze siliconen slang stelt u in staat uw dobbers weer perfect te bevestigen aan de lijn.

van 1,99 voor 1,79
-10%
Pellet Waggler Attachments Pellet Waggler Attachments

Matrix - Pellet Waggler Attachments

De Pellet Waggler Attachment is een handig bevestigings-systeem dat is ontworpen om alle soorten Pellet Wagglers snel en eenvoudig te kunnen monteren en wisselen. Dankzij de meerdere stoppers wordt het schuiven van de dobber voorkomen. Een verpakking bevat 20 stoppers en 5 clips.

van 2,49 voor 2,24
-10%
Pole Float Silicone Pole Float Silicone

Matrix - Pole Float Silicone

Siliconenslang van topkwaliteit

van 2,49 voor 2,24
-10%
Double Slider Winders Red Double Slider Winders Red

Preston - Double Slider Winders Red

De glijdende schuif kan langs de volledige lengte van het tuigen plankje worden bewogen. Er zit een kleine uitstaande pen op beide einden van de schuif zodat het niet uitmaakt op welke manier u het tuigje opwindt. De V-vormige uitsparing voor de haak is zodanig ontworpen dat u zelf haken maat 26 kunt gebruiken zonder d...

van 7,99 voor 7,19
-10%
Double Slider Winders Orange Double Slider Winders Orange

Preston - Double Slider Winders Orange

De glijdende schuif kan langs de volledige lengte van het tuigen plankje worden bewogen. Er zit een kleine uitstaande pen op beide einden van de schuif zodat het niet uitmaakt op welke manier u het tuigje opwindt. De V-vormige uitsparing voor de haak is zodanig ontworpen dat u zelf haken maat 26 kunt gebruiken zonder d...

Batterijen lichtgevende pen Batterijen lichtgevende pen

Albatros - Batterijen lichtgevende pen

2 batterijen om ervoor te zorgen dat de Albatros lichtgevende pen u altijd zal blijven bijschijnen tijdens het avondvissen.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |