Prijs
Merk
Sorteer
Antenneverf Antenneverf

Sensas - Antenneverf

De Antenne Verf van Sensas is een snel drogende verf waarmee de dobber antenne beter zichtbaar gemaakt kan worden. Uiteraard kan deze verf ook gebruikt worden om beschadigde feeder toppen te herstellen. De Sensas antenne verf wordt geleverd in een handig afsluitbaar flesje, de dop van de fles is voorzien van een kwast...

van 4,49 voor 4,04
-10%
C-Drome Float Silcone C-Drome Float Silcone

C-drome - C-Drome Float Silcone

De C-Drome Float Silcones van Preston Innovations zijn Extra sterkte Pole Float Siliconen speciaal ontworpen voor het karper vissen in de meest veeleisende situaties.Deze Siliconen slangetjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende diameters: 0.5,0.7 en 1.0mm ,perfect passend op alle Dobbers binnen de C-Drome Range.

van 2,49 voor 2,24
-10%
Waggler Converter Waggler Converter

Guru - Waggler Converter

Deze Waggler Converters van Guru zijn speciaal ontworpen voor het perfect uitloden van de Guru Foam Wagglers, zonder dat je extra gewicht aan de lijn dient toe te voegen. De Converters zijn gemakkelijk over de onderkant van de Foam Waggler te schuiven. Voorzien een Micro Swivel voor gemakkelijke bevestiging aan de lijn...

van 5,29 voor 4,76
-10%
Jigger Float Kits Jigger Float Kits

Preston - Jigger Float Kits

Voor de ultieme presentatie bij ondiep vissen. De jigger float kits hebben een instelbare diepte en een zeer duidelijke beet registratie. Simpel en effectief. De jigger float word tussen twee stoppers in gepresenteerd, waardoor er steeds gelift kan worden en het haakaas op een perfecte wijze gepresenteerd zal worden.

van 5,29 voor 4,76
-10%
Siliconenslangen voor dobbers Siliconenslangen voor dobbers

Preston - Siliconenslangen voor dobbers

Een selectie van siliconenslangen in vijf populaire maten. Stevig en gemakkelijk in gebruikt met een wanddikte van 0.5mm en voorgesneden op een lengte van 40mm. Deze siliconen slang stelt u in staat uw dobbers weer perfect te bevestigen aan de lijn.

van 1,99 voor 1,79
-10%
Pole Float Silicone Pole Float Silicone

Matrix - Pole Float Silicone

Siliconenslang van topkwaliteit

van 2,49 voor 2,24
-10%
Batterijen lichtgevende pen Batterijen lichtgevende pen

Albatros - Batterijen lichtgevende pen

2 batterijen om ervoor te zorgen dat de Albatros lichtgevende pen u altijd zal blijven bijschijnen tijdens het avondvissen.

ASSORTIMENT SLANG ASSORTIMENT SLANG

Albatros - ASSORTIMENT SLANG

Een assortiment slangetjes en ringetjes in verschillende maten in een handig hersluitbaar doosje. Altijd de juiste maat bij de hand om het slangetje van welke dobber dan ook te vervangen. Hiernaast zijn er uiteraard nog tal van andere montages en toepassingen waarvoor de ringen en slangetjes gebruikt kunnen worden.

van 2,75 voor 2,48
-10%
Siliconen slang Siliconen slang

Albatros - Siliconen slang

De Siliconen slang van Albatros is een product om je dobber netjes te monteren aan uw lijn.Ook zeer gemakkelijk te gebruiken om uw lijn als doorvoer te gebruiken op de versneden top in uw hengel.Deze Siliconen Slang zit verpakt in een handig opbergdoosje en is verkrijgbaar in alle gangbare maten om te passen op elke Va...

van 2,49 voor 2,24
-10%
Waggler Adaptors / matchdobber connector Waggler Adaptors / matchdobber connector

Preston - Waggler Adaptors / matchdobber connector

Deze zacht kunststof waggler / matchdobber connectors zijn bedoeld om voorgelode dobbers aan te bevestigen. Doormiddel van de speldwartel is het wisselen van waggler zeer gemakkelijk. 5 stuks per verpakking.

van 4,79 voor 4,31
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |