Fox Rage Cat is de Nieuwste toevoeging van Fox International en is uitsluitend voor de Meerval visserij.Deze ruime range aan Meerval producten is natuurlijk te verkrijgen bij Vismania Hengelsport.

Stabilizer Sub Float Surface Stabilizer Sub Float Surface

Fox Rage Cat - Stabilizer Sub Float Surface

De Stabilizer Sub Float Surface is speciaal gecreëerd voor de meervalvisser die graag dicht tegen obstakels aan vist. De dobber kan worden gebruikt met gevlochten- en monolijn. Door een breeklijn te bevestigen kan je altijd je aas op de perfecte plek presenteren.

van 5,99 voor 5,09
-15%
Catfish Ball Float Catfish Ball Float

Fox Rage Cat - Catfish Ball Float

Deze Catfish Ball Float is multifunctioneel en kan worden gebruikt bij verschillende set-ups. Het kan gebruikt worden bij het driften vissen met doodaas of bij het boeiensysteem. De dobber is beschikbaar in verschillende maten.

van 7,99 voor 6,79
-15%
Stabilizer Sub Float Stabilizer Sub Float

Fox Rage Cat - Stabilizer Sub Float

De Sub Floats zorgt ervoor dat uw aas ver uit de buurt blijft van van de bodem onderwater tijdens het vissen op meerval. Wordt geleverd per set van 2

van 4,99 voor 4,24
-15%
Sub Floats Sub Floats

Fox Rage Cat - Sub Floats

De Sub Floats zorgt ervoor dat uw aas ver uit de buurt blijft van onderwater obstakels blijft. Het gewicht bevindt zich aan één kant, zodat de floater altijd op de juiste manier in het water is.

van 3,99 voor 3,39
-15%
SS Heavy Duty Crimp Tool SS Heavy Duty Crimp Tool

Fox Rage Cat - SS Heavy Duty Crimp Tool

Deze Heavy Duty Crimp Tool is ontworpen om maximale druk uit te oefenen bij het maken van heavy duty meerval rigs. Ontworpen om verschillende grootte stalen crimps te samenknijpen van 0.1mm tot 2.2mm.

van 30,99 voor 26,34
-15%
Hook Sleeves Hook Sleeves

Fox Rage Cat - Hook Sleeves

Hook Sleeves zijn al lang bekend bij snoekvissers, maar ook het vissen op meerval vraagt om netjes afgewerkte rigs waarin aangeknoopte haken perfect beschermd worden. De Hook Sleeves zijn beschikbaar in Large en XL

van 3,99 voor 3,39
-15%
Mono Crimp Curve Adapters Mono Crimp Curve Adapters

Fox Rage Cat - Mono Crimp Curve Adapters

De Fox Rage Cat Mono Crimp Curve Adapters zijn ontworpen dat hooklinks niet beschadigd raken tijdens het krimpen en hierdoor ontstaat een zeer nette afwerking. Een kleine uitsparing in de adapter zorgt ervoor dat er een grote swivel geplaatst kan worden.

van 4,49 voor 3,82
-15%
Catfish Bank Catfish Bank

Fox Rage Cat - Catfish Bank

Vissen op meerval vanaf de oever zorgt voor een grote belasting van het materiaal en daarom is daarvoor een speciale hengel nodig.dE Catfish Bank hengels van Fox rage Cat kunnen tegen de krachten die bij het drillen van een sterke meerval vrijkomen. Deze hengelserie bestaat uit drie modellen die allemaal zijn ontworpen...

van 119,99 voor 101,99
-15%
Pro Series Rods - Pro Bank Pro Series Rods - Pro Bank

Fox Rage Cat - Pro Series Rods - Pro Bank

De Fox Rage CAT PRO serie hengels zijn beschikbaar in de meeste stijlen van meerval vissen. Elke hengel is ontwikkeld volgens exacte Fox specificaties. De hengel heeft een sterke carbon constructie met een Fuji reelhouder en Fuji geleideogen met een EVA handgreep met ten slotte versterkt met een geweven afwerking.

van 259,99 voor 220,99
-15%
Bait Fins Bait Fins

Fox Rage Cat - Bait Fins

Deze felgekleurde zacht plastic Bait Fins hebben twee belangrijke functies. Ze zijn een geweldige manier van het verbeteren van uw aas presentatie aangezien ze visueel aantrekkelijk zijn voor meervallen en zijn daarnaast ook zeer nuttig voor het beveiligen van je aas op de treble haak.

van 3,99 voor 3,39
-15%
Rage Cat Mat Rage Cat Mat

Fox Rage Cat - Rage Cat Mat

De Rage Cat Mat is de mat voor de meerval specialist die zich op de groote vangst richt. De mat heeft een bedrukt 270cm meetlint om uw vangst nauwkeurig te meten. Deze enorme mat opvouwbaar verrassend kleine mat beschikt ook over pegging punten. De mat is bedrukt met een fox rage cat logo

van 49,99 voor 42,49
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |