Liquid Salmon Extract Liquid Salmon Extract

Cc Moore - Liquid Salmon Extract

Het Liquid Salmon Extract van CC Moore is een vloeibaar voedsel dat aminozuur bevat. Het is PVA vriendelijk en tevens zeer goed oplosbaar. De liquid bestaat uit rijk vloeibaar zalm eiwit en zuiver, fijn gemalen zalmfilet.

van 13,99 voor 12,59
-10%
Liquid Liver Extract Liquid Liver Extract

Cc Moore - Liquid Liver Extract

De Liquid Liver Extract van CC Moore is een vloeistof met een zeer hoge aantrekkingskracht. De liquid bestaat uit pure lever producten, is pva vriendelijk en perfect toepasbaar voor vele doeleinden. Lever staat bekend om zijn aantrekkingskracht bij grote vissen en zal daarom de vangstresultaten vrijwel zeker positief ...

van 13,99 voor 12,59
-10%
Pacific Tuna Liquid Additive Pacific Tuna Liquid Additive

Cc Moore - Pacific Tuna Liquid Additive

De Pacific Tuna Liquid Additive, is een liquid passend in de Pacific tuna serie. Deze liquid is perfect toe te voegen aan de Pacific Tuna Base mix om zelf boilies te kunnen maken. Tevens kan deze liquid ook zeer goed gebruikt worden om toe te voegen aan de Pacific Tuna bag mix en de pellets.

van 13,99 voor 12,59
-10%
Tuna L030 Tuna L030

Cc Moore - Tuna L030

De Tuna L030 is een zeer aantrekkelijke vloeistof die geschikt is voor bijna alle vissoorten en PVA vriendelijk is. De Tuna L030 is perfect geschikt voor het aanmaken van een stickmix, of als toevoeging in een boilie. Deze liquid kan ingezet worden in bijna elke situatie en is rijk aan eiwitten en omega 3 visolieën.

van 15,99 voor 14,39
-10%
Ultrasweet Bait Additive Ultrasweet Bait Additive

Cc Moore - Ultrasweet Bait Additive

Met de Ultrasweet Bait Additive van CC Moore kunt u uw basis-mix of voer-mix zoeter maken zonder bijsmaak. Ultra Sweet is 100% vis-vriendelijk en geschikt voor alle soorten mixen. doordat de Additive zeer geconcentreerd is heeft u geen grote hoeveelheden nodig om het gewenste resultaat te behalen.

van 8,99 voor 8,09
-10%
Pacific Tuna White Pop-ups Pacific Tuna White Pop-ups

Cc Moore - Pacific Tuna White Pop-ups

De CC Moore Pacific Tuna White Pop-Ups hebben dezelfde ingrediënten als de Pacific Tuna Boilies, en zijn uitermate geschikt om te gebruiken met de rest van de Pacific Tuna serie. Deze opvallende witte pop-ups zijn ook uitermate geschikt voor een snowman montage.

vanaf 8,99 nu 8,09
-10%
Pop-up MIx Packs Pop-up MIx Packs

Cc Moore - Pop-up MIx Packs

De Pop-up MIx Packs van CC Moore is een pop-up mix met een extreem hoog drijfvermogen. De Pop-up MIx Packs zijn er in 4 soorten hi-viz gele of roze, plain en fish ideaal voor het maken van popups en wafters. Met deze packs bent u in staat om uw pop-up naar eigen wens te draaien. Door middel van het toevoegen van slec...

vanaf 12,99 nu 11,69
-10%
Roasted Nut Partyblend Roasted Nut Partyblend

Cc Moore - Roasted Nut Partyblend

Deze Roasted Nut Partyblend bevat 7 verschillende particles. De mix is laag in olie en heeft heldere, natuurlijke kleuren. Deze blend is rijk aan zouten, suikers, oliën, vitaminen en energie. De zoete, nootachtige geur/smaak beleving zorgt voor een hoge aantrekkingskracht, en door de wolkende bestandsdelen word di...

Green Lipped Mussel Extract Green Lipped Mussel Extract

Cc Moore - Green Lipped Mussel Extract

De Green Lipped Mussel komt uit Nieuw-Zeeland en heeft zich ondertussen bewezen als een visvangend onderdeel van veel topmixen. Dit natuurlijke additief is voedingsrijk en geeft de mix een geheel eigen geur en smaak ervaring. Het gebruik van dit extract zal ook uw vangsten positief beïnvloeden.

van 5,99 voor 5,39
-10%
Belachan Powder Belachan Powder

Cc Moore - Belachan Powder

Belachan Powder bestaat uit gefermenteerde garnalen, heeft een zeer sterk schaaldier aroma en een hoog zoutgehalte. Dit poeder zal in al uw mixen een degelijk verschil gaan brengen.

van 6,99 voor 6,29
-10%
Betaine (97% Puur) Betaine (97% Puur)

Cc Moore - Betaine (97% Puur)

Afkomstig van suikerbieten, is dit poeder voor meer dan 97% zuiver en is het beste voorbeeld van Betaine die we ooit hebben getest. Gebruikt in de menselijke voedselketen, dierenvoeding en aquacultuursector, is Betaine uitgegroeid tot een zeer populair ingrediënt om de hoge voedingswaarde en smaak waarden. Betaïn...

van 5,99 voor 5,39
-10%
Lactose B+ Concentrate Lactose B+ Concentrate

Cc Moore - Lactose B+ Concentrate

Lactose B+ Concentrate van CC Moore dat vooral uit vanillepoeder bestaat, voorziet uw aas of grondvoer van een romige, zoete smaak. Ontwikkeld om uw aas op een vis-vriendelijke manier zoeter te maken. Dit poeder met de onmiskenbare geur van vanille zal elke basismix een zoete twist geven.

Bekijk alle 71 artikelen | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |