Robin Red Pellets 1KG Robin Red Pellets 1KG

All-in Partikels - Robin Red Pellets 1KG

Robin Red is een van de meest bekende additieven in de karperscene, dit additief heeft zijn vangkracht al overduidelijk bewezen. De Robin Red pellets van All-inn partikels zijn samengeperste pellets die boordevol Robin Red zitten. Na het voeren van deze pellets zullen ze langzaam uiteen vallen en zo een zeer aantrekk...

van 4,99 voor 4,24
-15%
Vismania Spodmix Houdbaar Vismania Spodmix Houdbaar

All-in Partikels - Vismania Spodmix Houdbaar

Ons eigen samengestelde kant-en-klare huis spodmix van All-in partikels.De spodmix bestaat uit tijgernoten, hennep, mais en tarwe. Het is PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Tijgernoten Mix Chilli Houdbaar Tijgernoten Mix Chilli Houdbaar

All-in Partikels - Tijgernoten Mix Chilli Houdbaar

Een bijzondere partikel met chilli extract, en zeer dressuur doorbrekend. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

Autumn Mix Houdbaar Autumn Mix Houdbaar

All-in Partikels - Autumn Mix Houdbaar

De kan en klare Autumn Mix van All-in Partikels bestaat uit tarwe, tijgernoten, mais(rood) maple en kikkererwten. Een scala van partikels die elke situatie aan kan en onweerstaanbaar is voor de karper. PVA vriendelijk en lang houdbaar in een afgesloten pot.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Hennep Chili Houdbaar Hennep Chili Houdbaar

All-in Partikels - Hennep Chili Houdbaar

De welbekende Hennep is er nu met chili extract dit aromatisch zaad waar alle karpers gek op zijn. Het is zeer vet en laat zich goed mengen met mais en tijgernoten. Dit aas is Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Hennep Houdbaar Hennep Houdbaar

All-in Partikels - Hennep Houdbaar

Hennep is het aromatisch zaad waar elke karper gek op is. Het is zeer vet en laat zich goed mengen met mais en tijgernoten. Dit aas is Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 10,99 voor 9,34
-15%
Tijgernoten Mix Houdbaar Tijgernoten Mix Houdbaar

All-in Partikels - Tijgernoten Mix Houdbaar

Een bijzondere partikel, en zeer dressuur doorbrekend. ZEER BELANGRIJK: Voor gebruik van de tijgernoten dient het eerst 24 uur geweekt te worden en 30-45 minuten koken. Dit is heel belangrijk voor de gezondheid van de vis. Eet de vis het ongeweekt, gaat het in de buik uitzetten, en dit kan hele nare gevolgen hebben. Ze...

van 10,99 voor 9,34
-15%
Boekwijt met Anijs Houdbaar Boekwijt met Anijs Houdbaar

All-in Partikels - Boekwijt met Anijs Houdbaar

Boekweit is te vergelijken met hennep. Maar door de driehoekige vorm lijkt het op driehoeksmosseltjes, dit zal de karper ook accepteren als betrouwbaar. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 10,99 voor 9,34
-15%
All-in-Mix Grof Houdbaar All-in-Mix Grof Houdbaar

All-in Partikels - All-in-Mix Grof Houdbaar

Deze mix bestaat uit de volgende producten. 4 kleuren mais, carp bread, white seed, gerst, spicy crumbs, flavor seed, tarwe, 3 kleuren erwt en haver. Een geweldige mix, die zeker successen kan boeken. Een mix door onszelf samen gesteld. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 11,99 voor 10,19
-15%
Active Mix Houdbaar Active Mix Houdbaar

All-in Partikels - Active Mix Houdbaar

Active Mix Houdbaar is een mix met Carp Bread, XXL Mais, Maples en Lupine bonen. Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

van 12,99 voor 11,04
-15%
Triggernuts Houdbaar Triggernuts Houdbaar

All-in Partikels - Triggernuts Houdbaar

Triggernuts Houdbaar is een mix van alle soorten tijgernoten (Wit, zwart mini's en jumbo's). Kant en klaar, PVA vriendelijk en lang houdbaar.

Trouvit Pellets Trouvit Pellets

All-in Partikels - Trouvit Pellets

Trouvit is ander woord voor forelkorrel welke wordt gebruikt in de forelkwekerij voor het opfokken van forellen. Ook worden hier vaak karpers mee grootgebracht. De trouvitpellets hebben een zeer scherpe geur. In de forelkorrel zit een grootte dosis vismeel en bloedmeel verwerkt ingrediƫnten waar de karper gek op is.

van 7,99 voor 6,79
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |