Abu GarciaAbu Garcia

Abu Garcia

Bij Vismania kunt u terecht voor al uw Abu Garcia artikelen. Van reels en molens tot hengels (combos) en kunstaas (softbaits).Abu Garcia is een grote speler op het gebied van de wel om bekende reels.

AlbatrosAlbatros

Albatros

Albatros staat bekend door het brede assortiment voor de allround visser. Vismania helpt daar aan mee om de merken soul,predox,ondex,en nog vele merken goed en snel op de markt te presenteren.

All-in PartikelsAll-in Partikels

All-in Partikels

AlluxAllux

Allux

AngletecAngletec

Angletec

Arca BifaArca Bifa

Arca Bifa

Avid CarpAvid Carp

Avid Carp

Avid Carp is een mooi betaalbaar en vooruitstrevend merk met echt top materiaal voor de geoefende karper visser. Hoge Kwaliteit materiaal voor een betaalbare prijs. Vismania is de hengelsport winkel voor Avid Carp met een groot assortiment aan producten van stretchers, stoelen, onthaakmatten, bedcha...

Bait-TechBait-Tech

Bait-tech

BerkleyBerkley

Berkley

Vismania heeft een uitgebreid assortiment van het topmerk Berkley. Deze reeks omvat Berkley Trilene, Fireline, Berkley Powerbait, Berkley Gulp, Berkley Lightning hengels en nog heel veel meer andere geweldige hengelsport artikelen.

BerlokBerlok

Berlok

Vismania heeft een goed gevuld assortiment lok aas voeders van Berlok. Feederspeciaal,brasemvoer,berlok extreme,div dips en flavours behoren ook tot dit perfecte assortiment.Vissen en vangen maar.

BernardinoBernardino

Bernardino

Black CatBlack Cat

Black Cat

Blue FoxBlue Fox

Blue Fox

BOEKENBOEKEN

Boeken

CampingazCampingaz

Campingaz

Carp ZoomCarp Zoom

Carp Zoom

CC MooreCC Moore

Cc Moore

Omwille van de hoge eisen die het moderne karper vissen met zich meebrengt is het essentieel dat wij voortdurend producten blijven ontwikkelen en creëren om zo onze klanten baanbrekend kwaliteitsaas aan te bieden. Hierbij houden wij steeds een vinger aan de pols, om in te spelen op de ...

ChubChub

Chub

Chub is een zeer oude bekende in de karperwereld. Zeer mooi materiaal die voor alle wateren inzetbaar zijn.Als het gaat om een stretcher of bivvy alles is van top kwaliteit. Het is het testen waard op een mooie sessie.

ColemanColeman

Coleman

CormoranCormoran

Cormoran

CudaCuda

Cuda

Hoge Kwaliteit onthaaktangen en tools voor de roofvisserij

CygnetCygnet

Cygnet

DaiwaDaiwa

Daiwa

DAMDAM

Dam

DelkimDelkim

Delkim

Voor de fanatieke karpervisser bestaat er maar beetmelder en dat is natuurlijk Delkim. Geen groot assortiment maar wel iets waar u jaren mee vooruit kunt. Onverwoestbaar en zeer offensief in u beet registratie.

DragonDragon

Dragon

Wat een droom van elke roofvisser dat Vismania dit in het assortiment heeft. Doodaas takels,hengels,loodkoppen en natuurlijk de titanium onderlijnen niet te vergeten. Top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

DrennanDrennan

Drennan

Dynamite BaitsDynamite Baits

Dynamite Baits

Dynamite is op alle markten thuis of het nou voor het witvissen is of voor het karperen een aassoort is altijd in het assortiment.

Enterprise TackleEnterprise Tackle

Enterprise Tackle

EvezetEvezet

Evezet

Evezet is een toppertje op voeders in het wedstrijd segment. Vele teams zijn verslagen door het zeer uitgebreide visvoer assortiment . Zoekt u iets voor de rivier of stilstaand water of gewoon in de plaatselijke vijver bent u bij ons op het goede adres.

ExpertExpert

Expert

Extreme TackleExtreme Tackle

Extreme Tackle

FiiishFiiish

Fiiish

De producten van Fiiish boeken bij met name zeebaarsvissers geweldige resultaten, maar ook de baars- en snoekbaarsvissers weten dit extreem soepele kunstaas met uniek haakmontagesysteem inmiddels te vinden.

Finn-TasticFinn-Tastic

Finn-tastic

Fish MixFish Mix

Fish Mix

Als u een voertje zoekt bent u aan het juiste adres bij dit top merk. Zeer goed gevuld met verse zaden en voeders. Als u iets zoekt voor de grote vis is natuurlijk het wel om bekende Gele Gevaar een absoluut toppertje in dit ruime assortiment.

Fish-BaitFish-Bait

Fish-bait

FoxFox

Fox

Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen zelfrespecterende hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, edges, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Dit allemaal is beschikbaar bij Vismania.

Fox PredatorFox Predator

Fox Predator

Fox RageFox Rage

Fox Rage

Het merk Fox Rage is tot stand gekomen door gerenommeerde roofvissers oftewel echte kampioenen die wel van wanten weten met div shads en hengels. Het roofvis kleding pakket is van uiterste precieze en zeer comfortabel.

Fox Rage CatFox Rage Cat

Fox Rage Cat

Voor hengelsport artikelen van Fox Rage Cat kom je naar Vismania. Met altijd een grote voorraad aan artikelen voor de hengelsport en het vissen.

Fox Rage PredatorFox Rage Predator

Fox Rage Predator

Voor hengelsport artikelen van Fox Rage Predator kom je naar Vismania. Met altijd een grootte voorraad aan hengelsport en vis spullen.Als het over roofvis gaat komt u automatisch bij Fox Predator terecht.Als het over kunstaas gaat of over de grote serie hengels zijn wij een grote markleider op dit g...

FrenzeeFrenzee

Frenzee

Het merk Frenzee is afkomstig uit Engeland en deze fabrikant heeft een range aan accessoires ontwikkeld speciaal voor de witvisser en commercial visser. Naast het produceren is design ook zeer belangrijk en er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de producten en dat is te zien...

Fun FishingFun Fishing

Fun Fishing

GamakatsuGamakatsu

Gamakatsu

Gamakatsu hoort tot de top van het vissen. U kunt het niet verzinnen maar als u een haak zoekt of een dreg kan u kiezen uit een groot assortiment . De hengels die gefabriceerd worden zijn van uiterste precieze en niet te versmaden.

GardnerGardner

Gardner

GeersGeers

Geers

GLTGLT

Glt

GMS HengelsportGMS Hengelsport

Gms Hengelsport

GuruGuru

Guru

GURU KNOWLEDGE IS POWER. Dit is niet voor niks de slogan van het engelse bedrijf. De producten van Guru worden ontwikkeld door en in samenwerking met de beste vissers van dit moment. Alles komt uit de praktijk en word zo gemaakt dat het aan de hoogste eisen voldoet. Kortom een pakket waar de ...

HumminbirdHumminbird

Humminbird

IcebehrIcebehr

Icebehr

Icebehr

ImaxImax

Imax

ImfloImflo

Imflo

JAGJAG

Jag

Als u wat speciaals zoekt bent u op het juiste adres bij JAG. Een tot in perfectie ontwikkelde hakenslijpers in div uitvoeringen.

JaxonJaxon

Jaxon

JRCJRC

Jrc

JRC staat bekend om zijn alom geroemde karpermaterialen en is uiteraard beschikbaar bij Vismania met o.a. bivvys, brollys, transportkarren, stoelen, stretchers, slaapzakken, tassen, foedralen, onthaakmatten, rodpods, banksticks, landingsnetten en hengels.

JustusJustus

Justus

Wat mag er niet ontbreken bij de witvisser, natuurlijk justus. Justus is al jaren een welbekende en populaire kant-en-klaar lokvoer of het nou stroomt of als u op een vijver vist, vang garantie is vanzelf sprekend.

KamasanKamasan

Kamasan

Voor een uitgebreid assortiment haken bent u bij Kamasan aan het juiste adres. Elk type haak is verkrijgbaar in uitmuntende kwaliteit. Vlijmscherp door een speciale "chemically sharpen" technologie. De haken zijn met weerhaak verkrijgbaar, maar ook zonder weerhaak Dit is vooral op karperpu...

Kevin NashKevin Nash

Kevin Nash

KGB BaitsKGB Baits

Kgb Baits

Knot 2 KinkyKnot 2 Kinky

Knot 2 Kinky

KordaKorda

Korda

Korda is een absoluut top merk in de karperwereld.Als Korda iets ontwikkeld dan is dit tot de perfectie door en door getest.Bij Vismania is het gehele assortiment verkrijgbaar.Het grote ass haken maak de keuze voor iedere karper visser niet gemakkelijk.

KorumKorum

Korum

KrystonKryston

Kryston

LaseboLasebo

Lasebo

LemigoLemigo

Lemigo

Lucky JohnLucky John

Lucky John

Lucky John® streeft naar het perfecte kunstaas om elke visser die op roofvis vist te laten vangen. Continue ontwikkeling, gebruikmaking van de nieuwste technologie en het uitvoerig testen hebben geresulteerd in een nieuwe lijn softbaits van Lucky John®

Lunker CityLunker City

Lunker City

Lunker City is een van de meest bekende kunstaasmerken binnen de wereld van het roofvissen. Met zeer populaire softbaits zoals de Fin-S, de Swimfish en de Shaker, is de kans groot dat u al eens met de producten van Lunker City heeft gevist. Lunker City heeft een aantal zeer gedreven roofvissers aan ...

LUXONLUXON

Luxon

MadCatMadCat

Madcat

MainlineMainline

Mainline

Wat kan ik u hier nog over vertellen een topper die de echte karpervisser aanjaag tot grote vissoorten te vangen. Vismania heeft voor u de juiste boilie of pellet of pop-up en het juiste advies voor ieder water waar u een sessie gaat doen.

Martin SBMartin SB

Martin Sb

MatrixMatrix

Matrix

MaverMaver

Maver

Midnight MoonMidnight Moon

Midnight Moon

MinnkotaMinnkota

Minnkota

MitchellMitchell

Mitchell

Vismania levert Mitchell spinmolens, hengels, en combos die vooral ideaal zijn voor de praktische hengelaars die houden van het pure plezier van de hengelsport.

MomoiMomoi

Momoi

Momoi is een nieuwkomer op de Nederlandse markt, maar een reeds gevestigde naam in de Japanse. De laatste jaren heeft Momoi op de eftex meerdere prijzen binnengehaald met zowel haar gevlochten als mono lijnen. Momoi kenmerkt zich met name door de soepele gevlochten lijnen en hoge trekkracht.

Mondial-FMondial-F

Mondial-f

MTC BaitsMTC Baits

Mtc Baits

Mtc Baits

MustadMustad

Mustad

NavitasNavitas

Navitas

Neo BaitsNeo Baits

Neo Baits

Night HawkNight Hawk

Night Hawk

NijdamNijdam

Nijdam

OkumaOkuma

Okuma

OptonicOptonic

Optonic

Outdoor TechOutdoor Tech

Outdoor Tech

OwnerOwner

Owner

P-LineP-Line

P-line

PB ProductsPB Products

Pb Products

PennPenn

Penn

Penn is het merk voor talloze typen reels, molens en hengels. Of u nu een spinmolen zoekt of een zware big game reel, Vismania heeft het.Vele kampioenen gingen u voor bij mooie assortiment.

PETZLPETZL

Petzl

Piet VogelPiet Vogel

Piet Vogel

PlanoPlano

Plano

Power ProPower Pro

Power Pro

PredoxPredox

Predox

PrestonPreston

Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken da...

ProlineProline

Proline

PrologicPrologic

Prologic

RapalaRapala

Rapala

ReinsReins

Reins

REUBEN HEATONREUBEN HEATON

Reuben Heaton

RichenelsRichenels

Richenels

RingersRingers

Ringers

Het Engelse merk Ringers is een zeer vooruitstrevend merk in de hedendaagse commercial en wedstrijdvisserij met als eigenaar de familie Ringer. De producten die geproduceerd worden komen voort uit de rijke ervaring die de familie op wedstrijdniveau heeft, stuk voor stuk top producten die hun meerwa...

RiveRive

Rive

Ron ThompsonRon Thompson

Ron Thompson

ROXROX

Rox

RozemeijerRozemeijer

Rozemeijer

SADSAD

Sad

SalmoSalmo

Salmo

SangerSanger

Sanger

Savage GearSavage Gear

Savage Gear

Wilt u een top merk nou dit is het.Alles voor het roofvissen wat u maar kan bedenken. Savage gear is natuurlijk bij vismania een toppertje.

SchreuderSchreuder

Schreuder

SebileSebile

Sebile

SensasSensas

Sensas

ShakespeareShakespeare

Shakespeare

ShimanoShimano

Shimano

Shimano is een wereldberoemde organisatie uit Japan die voor zowel de hengelsport als de wielersport over een schitterend, breed assortiment beschikt. De molens van Shimano behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens heeft Shimano tevens een imposant pakket aan hengels...

SilverpointSilverpoint

Silverpoint

SizmicSizmic

Sizmic

SolarSolar

Solar

SonubaitsSonubaits

Sonubaits

SOULSOUL

Soul

SpiderwireSpiderwire

Spiderwire

De wereldleider in vislijnen die de veeleisende en competitieve hengelaar van dienst te kunnen zijn.Een perfecte lijn om gepast te knopen.Zeer betrouwbaar en een perfecte diameter.

Spike-ITSpike-IT

Spike-it

SPROSPRO

Spro

Het merk Spro mag niet ontbreken bij u visuitrusting.Als het nu om roofvis,witvis,karper of zeevis de firma Spro blinkt uit op ieder categorie. Bij Vismania komt u wel tot een keuze op elk visgebied.

Sticky BaitsSticky Baits

Sticky Baits

Sticky Baits, de thuisbasis van The Krill. Zij produceren hoogwaardig aas dat wereldberoemd is in de karper-visserij. Zelfverzekerde vissers hebben behoefte aan een aas die direct resultaten levert en dat garandeert Sticky Baits!

StonfoStonfo

Stonfo

STORMSTORM

Storm

StrategyStrategy

Strategy

Strike ProStrike Pro

Strike Pro

SufixSufix

Sufix

SunridgeSunridge

Sunridge

TFTTFT

Tft

ThalydrisThalydris

Thalydris

Timm'sTimm's

Timm's

Timm's is een van de Nederlandse dobber leveranciers in het wedstrijd sigment die dankzij haar brede assortiment in de witvisserij, in een kort tijdsbestek een respectabele positie in de hengelsport heeft weten aan te nemen. Timm's staat bij zowel de wedstrijdvisser als de recreant bekend als veelzi...

Top SecretTop Secret

Top Secret

TrakkerTrakker

Trakker

TubertiniTubertini

Tubertini

UkoUko

Uko

UnicatUnicat

Unicat

Van Den EyndeVan Den Eynde

Van Den Eynde

Van Den Eynde visvoer is een traditie in de hengelsport.Het visvoer word ontwikkeld en zeer nadrukkelijk getest bij grote kampioenschappen. Is het voor brasem dan heeft record zilver de voorkeur gaat u op de voorn dan heeft record goud de voorkeur. Maar zo zijn er nog velen voorbeelden te noemen dus...

VismaniaVismania

Vismania

Vismania

WaterWolfWaterWolf

Waterwolf

WestinWestin

Westin

Westin is een wel zeer opkomend roofvis merk in Nederland.Als u iets speciaal zoekt op snoek of snoekbaars zoekt dan zit u hier op het juiste adres.De ontwikkeling gaat met grote passen vooruit nu ook de wel bekende kampioenen zich gaan bemoeien met de ontwikkeling van het merk Westin.

WielcoWielco

Wielco

Het bedrijf Wielco is een gerenommeerd en uitstekend vooruitstrevend op het gebied van vis voeders, Wel bekende namen zoals Leo Koot en Aufdenhaar hebben dit bewezen in de wedstrijdsport.

ZaltZalt

Zalt

In Scandinavië zijn deze opvallende pluggen bekend als echte vangers.De ZALT kan abnormaal uitzwaaien door zijn compacte vorm.Jerkend en twitsend is deze rover op zijn best.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |