Prijs
Merk
Sorteer
XS Powerpoint multi hook rig XS Powerpoint multi hook rig

Fox Rage Cat - XS Powerpoint multi hook rig

De XS Powerpoint single hook rig is een extra sterke kant-en-klare rig van Fox Rage Cat kan worden gebruikt voor verschillende visstijlen, waaronder het clonkend vissen en het vissen vanaf de kant. Met deze rig kan ook doodaas gevist worden. Het systeem zorgt voor een perfecte aas presentatie omdat het aas boven het lo...

van 8,99 voor 8,09
-10%
XS Powerpoint single hook rig XS Powerpoint single hook rig

Fox Rage Cat - XS Powerpoint single hook rig

De XS Powerpoint single hook rig is een kant-en-klare rig van Fox Rage Cat kan worden gebruikt voor verschillende visstijlen, waaronder het clonkend vissen en het vissen vanaf de kant. Met deze rig kan ook met doodaas gevist worden. Het systeem zorgt voor een perfecte aas presentatie omdat het aas boven het lood zal zw...

van 5,99 voor 5,39
-10%
LITE Powerpoint single & Treble hook rig LITE Powerpoint single & Treble hook rig

Fox Rage Cat - LITE Powerpoint single & Treble hook rig

Met deze kant-en-klare rig van Fox Rage Cat kan worden gebruikt voor verschillende visstijlen, waaronder het clonkend vissen en het vissen vanaf de kant. Met deze rig kan ook met wormen en inktvis gevist worden. Het systeem zorgt voor een perfecte aas presentatie omdat het aas boven het lood zal zweven dat op de bodem ...

van 7,49 voor 6,74
-10%
Subfloat LITE Powerpoint Single & Treble Hook rig Subfloat LITE Powerpoint Single & Treble Hook rig

Fox Rage Cat - Subfloat LITE Powerpoint Single & Treble Hook rig

Deze kant-en-klare rig kan worden gebruikt voor verschillende visstijlen, waaronder het clonkend vissen en het vissen vanaf de kant. Met deze rig kan ook met wormen en inktvis gevist worden. Het systeem zorgt voor een perfecte aas presentatie omdat het aas boven het lood zal zweven dat op de bodem ligt.

Subfloat LITE Powerpoint Treble Hook rig Subfloat LITE Powerpoint Treble Hook rig

Fox Rage Cat - Subfloat LITE Powerpoint Treble Hook rig

De Subfloat LITE Powerpoint Treble Hook rig van Fox Rage Cat is speciaal ontworpen om te vissen met zowel levend en doodaas (bijv. wormen of inktvis). De Subfloat LITE Powerpoint Treble Hook rig kan worden gebruikt voor verschillende visstijlen, waaronder het clonkend vissen en het vissen vanaf de kant. De Subfloat z...

van 8,49 voor 7,64
-10%
Subfloat XS Powerpoint Single & Treble Hook rig Subfloat XS Powerpoint Single & Treble Hook rig

Fox Rage Cat - Subfloat XS Powerpoint Single & Treble Hook rig

Deze extra sterke rig is speciaal ontworpen om te vissen met zowel levend en doodaas (bijv. wormen of inktvis). De rig kan worden gebruikt voor verschillende visstijlen, waaronder het clonkend vissen en het vissen vanaf de kant. De Subfloat zorgt ervoor dat uw aas altijd perfect gepresenteerd is.

van 8,49 voor 7,64
-10%
XS Spin Leader XS Spin Leader

Fox Rage Cat - XS Spin Leader

De XS Spin Leader van Fox Rage Cat is perfect voor de visser die graag met zwaar kunstaas vist. De stevige onderlijn is zowel vanaf de boot of vanaf de kant zeer goed te gebruiken. De sterke wartels en sleeves zorgen ervoor dat de leader elke meerval aan kan.

van 5,99 voor 5,39
-10%
Cat Braid Leader Cat Braid Leader

Fox Rage Cat - Cat Braid Leader

De Cat Braid Leader is beschikbaar in twee maten: 80kg en 100kg. Beide varianten bieden een uitzonderlijke sterkte en een uitzonderlijke weerstand tegen schuren. De donkere camo afwerking zorgt ervoor dat ook de voorzichtige meerval niet terug houdend blijft.

van 19,99 voor 17,99
-10%
Cat Mono Leader Cat Mono Leader

Fox Rage Cat - Cat Mono Leader

De Cat Mono Leader is een sterke en slijtvaste mono leader die beschikbaar in drie verschillende breeksterktes: 52kg, 76kg en 88kg. Deze leader wordt geleverd op een 50m spoel en biedt een superieure bescherming bij de schurende mond van de meerval.

van 9,99 voor 8,99
-10%
Snap-On Vertiball Snap-On Vertiball

Madcat - Snap-On Vertiball

Verticaal jig systeem met een clip-on loden bal. Alle onderdelen (wartel splitring, solide ring, enkele haak en treble) zijn heavy duty en klaar voor gebruik.

van 8,49 voor 7,64
-10%
Spin Rig Spin Rig

Black Cat - Spin Rig

Speciale rig voor het spinnen. voorkomt dat het aas in de knoop raakt op de cast en beschermt tegen bijten. Extreem sterk zodat zelfs de grootste meerval gewoon gevangen kan worden.

van 5,49 voor 4,94
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |