Prijs
Merk
Sorteer
Dual power Pomp 2 Speed Dual power Pomp 2 Speed

Albatros - Dual power Pomp 2 Speed

Deze luxe Albatros Dual Power Pomp 2 Speed aaspomp werkt naar keuze op batterijen of op een aanstekeraansluiting in auto of boot. Spatwaterdicht en met een regelbare luchttoevoer door middel van 2 standen.

van 26,99 voor 24,29
-10%
CarpZoom Tackle Trolley CarpZoom Tackle Trolley

Carp Zoom - CarpZoom Tackle Trolley

Karpervissers lopen vaak tegen hetzelfde probleem aan, de stek is te ver weg en we hebben teveel materiaal bij.Daarbij komt nog eens dat een Trolley vaak veel ruimte in beslag neemt in Uw Auto. Dit Probleem is vanaf nu verleden tijd met de Tackle Trolley van CarpZoom . Met deze Alleskunner kunt U enorm veel materiaal n...

Uni Cat Tiplicht Groen Uni Cat Tiplicht Groen

Sanger - Uni Cat Tiplicht Groen

De lichtintensiteit is vergelijkbaar met die van een breekstaaf. Bij het bewegingen knippert de tiplicht. Het is dus heel goed te zien in het donker wanneer er een beet optreedt.

van 6,99 voor 6,29
-10%
SS Heavy Duty Crimp Tool SS Heavy Duty Crimp Tool

Fox Rage Cat - SS Heavy Duty Crimp Tool

Deze Heavy Duty Crimp Tool is ontworpen om maximale druk uit te oefenen bij het maken van heavy duty meerval rigs. Ontworpen om verschillende grootte stalen crimps te samenknijpen van 0.1mm tot 2.2mm.

van 30,99 voor 27,89
-10%
Mono Crimp Curve Adapters Mono Crimp Curve Adapters

Fox Rage Cat - Mono Crimp Curve Adapters

De Fox Rage Cat Mono Crimp Curve Adapters zijn ontworpen dat hooklinks niet beschadigd raken tijdens het krimpen en hierdoor ontstaat een zeer nette afwerking. Een kleine uitsparing in de adapter zorgt ervoor dat er een grote swivel geplaatst kan worden.

van 4,49 voor 4,04
-10%
Silcone Stops Silcone Stops

Fox Rage Cat - Silcone Stops

Deze grote Silicone Stops zijn ontworpen voor een veelheid van verschillende meerval presentaties. De dobber stopper van Fox rage Cat!

van 3,99 voor 3,59
-10%
Rig Rattles Rig Rattles

Fox Rage Cat - Rig Rattles

Het is geen geheim dat de meerval zeer goed reageert op trillingen en geluid. Onze Catfish Rammelaars zijn ontworpen met deze gedachten in het achterhoofd en kan eenvoudig worden bevestigd aan een rig om nog meer aantrekkingskracht toe te voegen aan je haak aas. Ze beschikken over twee aparte kamers en zijn verkrijgbaa...

Bait Fins Bait Fins

Fox Rage Cat - Bait Fins

Deze felgekleurde zacht plastic Bait Fins hebben twee belangrijke functies. Ze zijn een geweldige manier van het verbeteren van uw aas presentatie aangezien ze visueel aantrekkelijk zijn voor meervallen en zijn daarnaast ook zeer nuttig voor het beveiligen van je aas op de treble haak.

van 3,99 voor 3,59
-10%
Rage Cat Mat Rage Cat Mat

Fox Rage Cat - Rage Cat Mat

De Rage Cat Mat is de mat voor de meerval specialist die zich op de groote vangst richt. De mat heeft een bedrukt 270cm meetlint om uw vangst nauwkeurig te meten. Deze enorme mat opvouwbaar verrassend kleine mat beschikt ook over pegging punten. De mat is bedrukt met een fox rage cat logo

van 49,99 voor 44,99
-10%
Cadeau Bonnen Cadeau Bonnen

Vismania - Cadeau Bonnen

Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen en is alleen te spanderen in de winkels. Voor als u het even niet weet en alsnog een leuk cadeau wilt geven. Leuk voor elke gelegenheid en er is een bon voor elk budget! Geldig tot 6 maanden na uitgifte.

van 2,50 voor 2,25
-10%
V23GA 12 VOLT V23GA 12 VOLT

Varta - V23GA 12 VOLT

De Varta V23GA batterij is een veelvoorkomende batterij en vind je onder meer in een auto alarm, afstandsbediening en elektronische aansteker.

van 2,35 voor 2,12
-10%
MN 1604 PL MN 1604 PL

Duracell - MN 1604 PL

Alkaline 9V blok in blisterverpakking

van 5,49 voor 4,94
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |