Prijs
Merk
Sorteer
Troutmaster Session Bag Troutmaster Session Bag

Spro - Troutmaster Session Bag

Spro troutmaster komt met een stijlvolle complete opberg tas. Deze tas is uitgerust met drie transparante opbergdozen. Deze tas heeft een unieke opening aan de achterkant, die het extra eenvoudig maakt om snel bij de opbergdozen te komen. De bovenkant biedt plaats aan 10 potjes Trout paste waar U eenvoudig en snel bij...

van 57,99 voor 52,19
-10%
Troutmaster Cool Bait Hip Box Troutmaster Cool Bait Hip Box

Spro - Troutmaster Cool Bait Hip Box

Spro troutmaster komt met een handige en degelijke “Bait Box” . Deze Box zorgt dat je aas altijd vers blijft, zelfs bij de meest uiteenlopende temperaturen in zowel zomer als winter is dit geen enkel probleem. De bovenkant is voorzien van een dubbel compartiment om kleine items zoals wartels etc inop te bergen. T...

van 16,99 voor 15,29
-10%
troutmaster Incy spoon Box troutmaster Incy spoon Box

Spro - troutmaster Incy spoon Box

De actieve forel visser zal deze fraaie en degelijke box zeker weten te waarderen. Perfect voor het opbergen van kleine lepeltjes en allerhande micro kunstaas. De box heeft dubbelzijdige en transparante deksels en is aan de binnenkant voorzien van Rig-Foam voor het opbergen en sorteren van je kunstaasjes. Dit handige o...

van 14,99 voor 13,49
-10%
Troutstyle Beetle Tubeset P.6 Troutstyle Beetle Tubeset P.6

Albatros - Troutstyle Beetle Tubeset P.6

Albatros Komt met een nieuwe variant op het al zeer uitgebreide Forel pakket. De Troutstyle Beetle komt in een Complete Kit van drie typen Aas en een haak met loodkop. Met deze kit bent u direct klaar om naar de waterkant te gaan en de mooiste Forellen aan de haak te slaan.

van 4,29 voor 3,86
-10%
Deegvormer Deegvormer

Tft - Deegvormer

Met deze deegvormer kunt u in enkele seconden een snel roterende spinnerblad van forellendeeg maken. Bij het slepend vissen komen er sterke drukgolven die de forel tot aanbeet verleid. 3 eenvoudige stappen voor de perfecte deegvorm : 1. Maak de deegvormer nat met bv een wattenstaafje of een druppeltje olie. Hierd...

Forellendeeg Forellendeeg

Tft - Forellendeeg

Het welbekende forellendeeg van TFT dat al vele prijzen heeft gewonnen. Dit nieuwe troutbait van TFT is beschikbaar in verschillende kleuren en 2 smaken (knofloof of forel).

van 4,49 voor 4,04
-10%
Amino Flash Zinkend Forellendeeg Amino Flash Zinkend Forellendeeg

Tft - Amino Flash Zinkend Forellendeeg

Amino Flash is het welbekende forellendeeg van TFT is zinkend en is specifiek ontwikkeld voor de visser op stille wateren. Amino Flash is uitermate geschikt en ideaal om met een dobber te vissen, of voor oppervlaktemontages.

Powerbait Natural Scent TroutBait Garlic Black Powerbait Natural Scent TroutBait Garlic Black

Berkley - Powerbait Natural Scent TroutBait Garlic Black

Natural Scent Troutbait van Berkley ruikt en smaakt als levend aas. Het is wetenschappelijk bewezen dat het beter vangt dan echte zalmeitjes. Nu nog meer smaken!

van 5,49 voor 4,94
-10%
Powerbait Natural Scent TroutBait Garlic Blue Powerbait Natural Scent TroutBait Garlic Blue

Berkley - Powerbait Natural Scent TroutBait Garlic Blue

Natural Scent Troutbait ruikt en smaakt als levend aas. Het is wetenschappelijk bewezen dat het beter vangt dan echte zalmeitjes. Nu nog meer smaken!

van 5,49 voor 4,94
-10%
Natural Scent TroutBait Garlic Glitter Natural Scent TroutBait Garlic Glitter

Berkley - Natural Scent TroutBait Garlic Glitter

Natural Scent Troutbait ruikt en smaakt als levend aas. Het is wetenschappelijk bewezen dat het beter vangt dan echte zalmeitjes. Nu nog meer smaken!

van 5,49 voor 4,94
-10%
Select Glitter TroutBait Fluo Orange Select Glitter TroutBait Fluo Orange

Berkley - Select Glitter TroutBait Fluo Orange

Dit unieke glitteraas vangt alle licht op en reflecteert het op zo'n manier dat het de aandacht trekt van vissen. Hierdoor zult u meer forellen vangen. Daarnaast geeft het unieke lokstoffen af waardoor het deeg nog attractiever wordt. Voor de forellen lijken de glitters op schubben van prooivissen.

Powerbait Micro Blood Worms Powerbait Micro Blood Worms

Berkley - Powerbait Micro Blood Worms

De Powerbait Blood Worms zijn perfect aas in veel verschillende omstandigheden. Het kan op de haak worden gevist, maar ook op een hair. De bloedworm is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare ingrediënten en is doordrenkt met de beroemde Powerbait flavour. Kan keer op keer opnieuw worden gebruikt.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |