HQ Dual Layer 2 man Bivvy
HQ Dual Layer 2 man Bivvy HQ Dual Layer 2 man Bivvy HQ Dual Layer 2 man Bivvy HQ Dual Layer 2 man Bivvy HQ Dual Layer 2 man Bivvy

Avid Carp HQ Dual Layer 2 man Bivvy

Merk: Avid Carp
Productcode: A0530006 (30402)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Tenten / Brolly's

Product specificaties

Afmetingen 300 x 300 x 150 cm
Type Bivvy (2 Persoons)
Merk Avid Carp
Materiaal Hydrostatic Dura-Stop met een rating van 20.000 mm
Totaal gewicht 18 kg

Product omschrijving

De HQ Dual Layer Bivvy is gemaakt van de meest luxe materialen, moderne technieken en andere eigenschappen die je niet op andere Tenten zult vinden. Zo is deze gemaakt van ons unieke 20.000 Hydrostatic Dura-Stop materiaal, dit is de best mogelijke kwaliteit van dit moment en zorgt voor bescherming tegen alle weersomstandigheden.Door het Dual Layer systeem ontstaat een ruimte tussen de binnen en buitentent, dit zorgt ervoor dat er geen condensatie optreedt in de tent en een overwrap overbodig is. De Dual Layer Skin is afgewerkt met een eigen camouflagepatroon en hoeft niet verwijderd te worden wanneer deze Bivvy wordt ingepakt.Het Dual layer Systeem heeft niet allen zijn voordelen in de koudere maanden...het heeft als functie ook de warmte buiten de deur te houden in de Zomer. Bij deze tent is het mogelijk om zowel het voor als achterpaneel volledig te verwijderen en zo te zorgen dat u de tent makkelijk kunt laten door luchten in warmere maanden. De panelen zijn daarnaast makkelijk op de bergen in de zijvakken van de tent. De HQ Dual Layer 2 man Bivvy van avid Carp is te verkrijgen in een 1 man & 2 man versie en geleverd met een heavy duty grondzeil, doorzichtig voorpaneel, frame verstevigingsbuizen.Tevens is de HQ ook nog uitgerust met 2 bevestigingspunten om extra hengels als een Spod & Marker een veilige plaats te bieden .De meegeleverde Haringen zitten een luxe opbergtas.


Over Avid Carp

Karperspullen van het hoogste niveau! Zo kun je de producten van het Engelse karpermerk Avid Carp wel omschrijven. Het merk bestaat uit een groot team met zeer ervaren Karpervissers die elk product tot in het kleinste detail testen en ontwikkelen voor ze het op de markt brengen. Avid heeft 1 doel en dat is de karpervisser helpen om hun visserij naar een hoger niveau te tillen. Het is belangrijk dat je producten met de hoogste kwaliteit gebruikt waarop je echt kunt vertrouwen en dat is Avid Carp! 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies