Curlteez Curltail 7cm
Curlteez Curltail 7cm
5% korting

Westin Curlteez Curltail 7cm

Merk: Westin
Productcode: (29785)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Roofvissen shads

Product specificaties

Merk Westin
Type Curlteez Curltail
Lengte 7 cm
Gewicht 3.5gr
Verkrijgbaar in Diverse kleuren

Product omschrijving

De westin Curl Teez is voorzien van een verleidelijke twisterstaart en is een echte topper voor het vissen op baars en snoekbaars.
Dankzij zijn slanke body lijkt deze shad sprekend op een prooivisje, dit in combinatie met de twisterstaart, die zelfs bij een zeer lage snelheid al tot leven komt, zorgt ervoor dat de curl teez haast onweerstaanbaar is voor aanwezige rovers. Daarnaast is deze shad voorzien van een handgeschilderde coating en holografische ogen. De westin curl teez kan zowel met een normale loodkop als met een dropshot of carolina rig worden gevist. 



Over Westin

De Scandinavische kunstaasfabrikant Westin heeft zich in Nederland in rap tempo op de kaart weten te zetten. Deze prestatie is mede te danken aan de brede range zeer innovatieve hardbaits en softbaits die van Westin afkomstig zijn en het feit dat roofvis Koning Luc Coppens onderdeel uitmaakt van het internationale team van specialisten die het merk aan zich heeft weten te binden. Elke Westin plug, jerk, swimbait en softbait wordt eerst uitvoerig getest en geperfectioneerd, voordat deze op de markt wordt gebracht. Naast kunstaas heeft Westin tevens schitterende hengels, tassen en kledingstukken in het assortiment.

 

Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies