Fusion 800 Large
Fusion 800 Large
10% korting

Guru Fusion 800 Large

Merk: Guru
Productcode: GLG02 (21921)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Opbergers Accessoire tassen Method Visserij

Product specificaties

Merk Guru
Type Fusion 800 Large
Afmetingen 36x22x10cm
Kleur Zwart/Oranje
Materiaal 0.8mm EVA
Bijzonderheden Zeer handige opbergtas
- Brede en stevige ritsen
Waterdicht 100%
Voorzien van een Handige getinte deksel
_ Makkelijk schoon te maken

Product omschrijving

De Koning van de Fusion serie! Deze kan een groot aantal Large Rig Cases of Rig Dozen bergen of voor het opbergen van grotere accessoires. Ze zullen worden beschermd tegen vocht, zonlicht en andere weersomstandigheden. De Fusion 800 heeft 8 liter aan ruimte, het kan maximaal zes Grote Rig Cases, of drie Grote Rig Cases en twee Rig Boxes bergen. Vissers die gebruik maken van veel rigs zullen de Fusion 800 waarderen door zijn enorme opslagcapaciteit.

Deze uitgebreide range van opbergtassen en bait bowls mag bij geen enkele visser meer ontbreken! De tassen zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig 0.8mm EVA materiaal dat 100% waterdicht is. Daarnaast zijn de Fusion 110, 150, 210, 400, 420, 800 en Katapult Bag voorzien van een handige getinte deksel welke eenvoudig dicht geritst kan worden om zo kostbaarheden of aas tegen weer en wind te beschermen. De tassen zijn voorzien van brede en stevige ritssluitingen en het materiaal is gemakkelijk schoon te houden.



Over Guru
GURU KNOWLEDGE IS POWER. Dit is niet voor niks de slogan van het Engelse bedrijf. De producten van Guru worden ontwikkeld door en in samenwerking met de beste vissers van dit moment.Alles komt uit de praktijk en word zo gemaakt dat het aan de hoogste eisen voldoet. Kortom een pakket waar de hedendaagse serieuze visser niet omheen kan! Uiteraard hebben we bij Vismania een zeer ruim pakket van Guru op voorraad.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies