Er zijn 86 resultaten voor: edges

Edges Hook Silicone Edges Hook Silicone

Fox - Edges Hook Silicone

Perfect voor het vastklemmen van de hair op de haaksteel, en om de plek waar deze de steel verlaat te kunnen wijzigen.

vanaf 4,29
Edges Speed Links Edges Speed Links

Fox - Edges Speed Links

Speed Linx kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden zijn het snel verwisselen van onderlijnen en lood, maar ook tijdens het gebruik van PVA-sticks, spods en peildobbers.

voor 5,49
EDGES Kwik Change Pop Up Weights EDGES Kwik Change Pop Up Weights

Fox - EDGES Kwik Change Pop Up Weights

Kwik Change Weights bieden de visser tal van uitbalanceer- en verzwaaropties. Leverbaar in vier populaire, praktische formaten voor een breed scala aan toepassingen. De gewichten worden eenvoudig bevestigd door een stukje rubber slang uit te rekken en in de uitsparing te plaatsen. Dit geeft een stevige bevestiging die ...

vanaf 6,49
Edges Kuro O Rings Edges Kuro O Rings

Fox - Edges Kuro O Rings

Fox Kuro gecoate Rig Rings zijn rond en hebben een matte coating waarmee ze makkelijk glijden over de haaksteel of een D-rig.

vanaf 5,49
Edges With Curtve Adaptor Hooks Edges With Curtve Adaptor Hooks

Fox - Edges With Curtve Adaptor Hooks

Dit verlengstukje is zodanig gebogen dat het de perfecte bocht voor een Withy Pool Rig vormt. Met de hulp van een splicing needle kun je deze eenvoudig over de haaksteel schuiven. De micro inkepingen aan het einde zorgen ervoor dat een verzwaring met putty goed blijft zitten.

voor 5,99
Edges Loaded Tungsten Rig Tube Edges Loaded Tungsten Rig Tube

Fox - Edges Loaded Tungsten Rig Tube

LOADED is gefabriceerd met een hoog percentage Tungsten (wolfraam) deeltjes. Dit geeft een rig tube die vier maal zwaarder is dan leadcore. Loaded Rig Tube is flexibel, zinkt snel en ligt vlak over de bodem.

voor 7,99
Edges Maggot Clips Maat 12 Edges Maggot Clips Maat 12

Fox - Edges Maggot Clips Maat 12

Matte coating en is eenvoudig te gebruiken met zijn unieke pijlvormige punt voorkomt dat maden opeenhopen aan de voorkant van de clip met Maggot Tweezers voor gemakkelijker aanrijgen van de maden zijn los verkrijgbaar

voor 5,99
Edges Power Grip Putty Edges Power Grip Putty

Fox - Edges Power Grip Putty

Power Grip Tungsten Rig Putty is in alle weersomstandigheden goed kneedbaar en hardt voldoende uit zodat het bestand is tegen de hardste worpen. Deze zware putty is perfect voor het goed laten zinken van onderlijnen en tubes en het uitbalanceren van pop-ups.

voor 10,99
EDGES EXTENDING BOILIE PROPS CLEAR EDGES EXTENDING BOILIE PROPS CLEAR

Fox - EDGES EXTENDING BOILIE PROPS CLEAR

Hair Extending Boilie Props zijn ontwikkeld om de visser zijn haakaas en het formaat daarvan aan te passen, zonder een nieuwe rig te hoeven knopen, waarbij de werking van de rig optimaal blijft.

voor 3,79
Edges Kwik Change Swivels Edges Kwik Change Swivels

Fox - Edges Kwik Change Swivels

Kwik Change Swivels kunnen in combinatie met Anti Tangle Sleeves gebruikt worden. Ze zijn ontworpen om een snelle verandering van drop-off inline rigs. Afgewerkt in een niet reflecterende matte zwarte coating. Verkrijgbaar in maat 7 & 10.

vanaf 5,49
EDGES HOOK BEAD EDGES HOOK BEAD

Fox - EDGES HOOK BEAD

Deze cast, onopvallend als een stop bedels passen precies op de haaksteel en er fungeren als een buffer voor Micro Ring Swivels of rig rings. Om een optimale moderne anti-eject rigs bereiken. Verkrijgbaar in de uitvoeringen: Haakmaat 7-10 Haakmaat 2-6

vanaf 4,49
Edges Anti-Tangle Sleeves Khaki Edges Anti-Tangle Sleeves Khaki

Fox - Edges Anti-Tangle Sleeves Khaki

Fox Anti-Tangle Sleeves zijn ontworpen om strak op ogen van wartels te passen en zo een anti-tangle montage te creeren, doordat ze de rig tijdens de worp wegduwen van het lood en de hoofdlijn.

Edges Lead Clips Tail rubbers Khaki Edges Lead Clips Tail rubbers Khaki

Fox - Edges Lead Clips Tail rubbers Khaki

Fox Lead Clip Tail Rubbers hebben een uitsparing zodat het lood in een noodsituatie sneller kan lossen. De benodigde kracht kan worden aangepast aan de situatie door de Tail Rubber deels of geheel over de clip te schuiven. Verkrijgbaar in de maten: 7 & 10

vanaf 4,49
Edges Lead Clips + Pegs Trans Khaki Edges Lead Clips + Pegs Trans Khaki

Fox - Edges Lead Clips + Pegs Trans Khaki

Deze kleur komt het beste overeen met een breed scala aan bodems en zal de vis niet gauw afschrikken. De lead clips zal komen in verpakkingen van 10 en zal worden geleverd met de kleine T-haringen die hen veilig leid naar uw swivel. In de maten: 7 & 10.

vanaf 4,49
EDGES TADPOLE MULTI BEAD KHAKI EDGES TADPOLE MULTI BEAD KHAKI

Fox - EDGES TADPOLE MULTI BEAD KHAKI

De Tadpole Multi Bead kunnen worden gebruikt om semi vast actief lead opstellingen maken en zijn gebruikt als een buffer voor het uitvoeren bead inline / schok gealigneerde opstellingen.

voor 5,99
Edges Shrink Tube Khaki Edges Shrink Tube Khaki

Fox - Edges Shrink Tube Khaki

Shrink Tube krimpt maar liefst 2/3 in formaat wanneer het in kokend water wordt gehouden, het is essentieel voor een veelvoud aan toepassingen van montages. Verkrijgbaar in de maten: XS 1,4 - 0.6 S 1.8 - 0,7

vanaf 3,99
EDGES HEAVY DUTY "O" RING EDGES HEAVY DUTY "O" RING

Fox - EDGES HEAVY DUTY "O" RING

De perfecte O-ring om chod/helicopter systemen mee te maken waarbij het lood kan lossen. Afgewerkt met een matzwarte coating.

voor 4,99
EDGES DOUBLE RING SWIVEL SIZE 7 EDGES DOUBLE RING SWIVEL SIZE 7

Fox - EDGES DOUBLE RING SWIVEL SIZE 7

Dubbele Ring Swivels, ideaal voor inline drop off rigs. Uitgevoerd in niet reflecterende matte zwarte coating. Perfect voor vissen met een inline drop-off systeem.

voor 5,25
EDGES KWIK CHANGE INLINE SWIVEL SIZE 7 EDGES KWIK CHANGE INLINE SWIVEL SIZE 7

Fox - EDGES KWIK CHANGE INLINE SWIVEL SIZE 7

Kwik Change Swivels kunnen in combinatie met Anti Tangle Sleeves gebruikt worden. Ze zijn ontworpen om een snelle verandering van drop-off inline rigs. Afgewerkt in een niet reflecterende matte zwarte coating.

voor 5,25
EDGES KWIK CHANGE "O" RING EDGES KWIK CHANGE "O" RING

Fox - EDGES KWIK CHANGE "O" RING

Ontworpen voor het snel kunnen wisselen van Helicopter Rigs. Afgewerkt met een matzwarte coating.

voor 5,25

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |