ZEBCO KRUISNET (100CM)
ZEBCO KRUISNET (100CM)

Zebco Kruisnet

Merk: Zebco
Productcode: 7515001 (40198)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Netten Kruisnet

Product specificaties

Merk Zebco
Type Kruisnet
Lengte 100cm
Breedte 100cm

Product omschrijving

Met een kruisnet kun je makkelijk en snel veel kleine visjes vangen. Dit is ideaal om zelf je aasvissen te vangen als je gaat vissen op bijvoorbeeld snoek of snoekbaars.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies