Vengeance BX Spinning Sea Bass 2.10 m
Vengeance BX Spinning Sea Bass 2.10 m Vengeance BX Spinning Sea Bass 2.10 m Vengeance BX Spinning Sea Bass 2.10 m Vengeance BX Spinning Sea Bass 2.10 m
5% korting

Shimano Vengeance BX Spinning Sea Bass 2.10 m

Merk: Shimano
Productcode: SVBX21SBM (30480)
Levertijd: Direct


In categorieën: Zeevissen Hengels Zeebaarshengels Spin, Jig & Pilk

Product specificaties

Gewicht 147 g
Lengte 2.10 m
Type Zeebaars Hengel
Merk Shimano
Transportlengte 1.08 m
Handvat EVA Foam
Blank XT 30 Carbon Blank
Aantal geleide ogen 8

Product omschrijving

De Shimano Vengeance BX Sea Bass heeft een XT30 carbon blank met een progressieve actie. De EVA grip is perfect voor zoutwateromstandigheden. De BX Sea Bass is voorzien van Shimano Hardlite geleideogen ,ideaal voor gevlochten lijnen en zoute omstandigheden.De Molen word geplaatst op een is sterke JPS molenhouder, die plaats biedt voor de grotere zeemolens.De Vengeance BX Sea Bass heeft een lengte van 2.10 meter en een werpgewicht van 10 tot 50 gram en heeft een transportlengte van 1.08 meter.


Over Shimano
Shimano is een wereldberoemde organisatie uit Japan die voor zowel de hengelsport als de wielersport over een schitterend, breed assortiment beschikt. De molens van Shimano behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens heeft Shimano tevens een imposant pakket aan hengels, lijn, kleding en luggage in huis. Alle producten van Shimano staan onder zeer strenge controle als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Als gevolg heeft Shimano bij zeer veel vissers een nagenoeg smetteloze reputatie opgebouwd.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies