Trophy Spin 60
Trophy Spin 60
10% korting

Zebco Trophy Spin 60

Merk: Zebco
Productcode: (36151)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Hengels Spinning / Trolling

Product specificaties

Type Spinhengel
Merk Zebco
werpgewicht 60 gram
Handvat Kurk

Product omschrijving

Wanneer het aankomt op actief binnen vissen van kunstaas om snoek, baars en snoekbaars te verleiden, dan heb je een gevoelige spinhengel nodig met voldoende ruggengraat om een gehaakte vis je wil op te leggen en om de vis veilig te kunnen landen. Dankzij de slanke CF carbonblank, de moderne V-Joint penverbinding, een robuuste molenhouder en optimale geleide ogen, biedt deze elegant ontworpen spinhengelserie met haar fenomenale prijs-kwaliteitsverhouding alles wat roofvissers nodig hebben om met succes de vissen te kunnen belagen waarop ze zich willen richten.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies