Trophy Match 4.20
Trophy Match 4.20
10% korting

Zebco Trophy Match 4.20

Merk: Zebco
Productcode: 14514420 (36154)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Hengels Match Hengels

Product specificaties

Lengte 4.20 meter
Type Match hengel
Merk Zebco
werpgewicht 25 gram

Product omschrijving

De prijs/kwaliteitsverhouding van de Trophy match hengels is sensationeel te noemen.De Trophy Match heeft een dunne volcarbon blank met een snelle actie, iets dergelijks vind je anders alleen in duidelijk hogere prijssegmenten. De eigenschappen van deze match hengel is zijn de snelle actie, de dunne blank en de superlichte geleide ogen.De Trophy is een superfijne matchhengel met een semi-parabolische actie, perfect voor het vissen met dunne onderlijnen en kleine haken.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies