SUFIX DURAFLEX L. VIS GREEN (300MTR 0.30MM/9.7KG)
SUFIX DURAFLEX L. VIS GREEN (300MTR 0.30MM/9.7KG)
10% korting

Sufix SUFIX DURAFLEX L. VIS GREEN (300MTR 0.30MM/9.7KG)

Merk: Sufix
Productcode: ASU470198 (41903)
Levertijd: Direct


In categorieën: Vislijnen Nylon Lijnen

Product specificaties

Product omschrijving

Dit precisie prestatiegerichte monofilament uit de Sufix Duraflex-serie is ideaal voor vissers die zich richten op vissen die gemakkelijk worden afgeschrikt, omdat de lage zichtbaarheid en de donkergroene kleur zich perfect in de waterbedden mengen.

De Sufix Duraflex G2 is een ultra-premium monofilament lijn met een bijna-nul geheugen dankzij de Nx Nano Hars formule. De lijn helpt vissers om extra gevoeligheid in de lijn te voelen zonder dat ze de superieure kracht, hanteerbaarheid en duurzaamheid opgeven.

Deze monofilament vislijn is rekbaar, wat betekent dat de lijn een aanzienlijke hoeveelheid geeft, zodat het de schokken van agressieve aanbeten of drillen kan absorberen, perfect voor roofvissers of vissers die nieuw zijn in de sport. Het rek in de lijn betekent ook dat u een vertraging in uw haakset ervaart, wat de kans op een haaktrekkracht en een verloren gegane vis vermindert.Over Sufix

Serieuze vissers weten dat, bij elke worp, er veel op het spel staat. Sufix is ontworpen om sterker te zijn. Compromisloos. Net als de vissers die ervan afhankelijk zijn. Met Sufix is er niets dat je niet kunt vangen. Gebruik altijd de beste lijn.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies