SHIMANO FORCEMASTER CATFISH LURE 240
SHIMANO FORCEMASTER CATFISH LURE 240 SHIMANO FORCEMASTER CATFISH LURE 240 SHIMANO FORCEMASTER CATFISH LURE 240 SHIMANO FORCEMASTER CATFISH LURE 240 SHIMANO FORCEMASTER CATFISH LURE 240
10% korting

Shimano Forcemaster Catfish Hengel

Merk: Shimano
Productcode: SFMCF24200 (38452)
Levertijd: Direct


In categorieën: Meervalvissen Hengels

Product specificaties

Merk Shimano
Type Forcemaster Catfish
Lengte 2.40m
Werp gewicht 160gr
Materiaal Carbon Xt 40

Product omschrijving

De Forcemaster Catfish is een nieuwe hengelserie. De blanks zijn zeer sterk en speciaal ontworpen om de grotere meervallen gemakkelijk aan te kunnen. Deze hengelserie biedt een uitkomst voor alle technieken: kunstaas, statisch en fireball/teaser vissen. Meneer de meerval, oppassen geblazen! Extra sterke XT40 carbon blanks, in staat om zeer grote rivier-meerval te landen. Gespecialiseerde acties per hengel: kunstaas, statisch (pellets, doodaas, bodem rig met wormen / inktvis) en firebal (teaser). Sterke DPS molenhouders. Een rubbere butt om het gevecht comfortabeler te maken. Modern design en unieke look.



Over Shimano
Shimano is een wereldberoemde organisatie uit Japan die voor zowel de hengelsport als de wielersport over een schitterend, breed assortiment beschikt. De molens van Shimano behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens heeft Shimano tevens een imposant pakket aan hengels, lijn, kleding en luggage in huis. Alle producten van Shimano staan onder zeer strenge controle als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Als gevolg heeft Shimano bij zeer veel vissers een nagenoeg smetteloze reputatie opgebouwd.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies