Saltfisher Pilk
Saltfisher Pilk
10% korting

Zebco Saltfisher Pilk

Merk: Zebco
Productcode: (34364)
Levertijd: Direct


In categorieën: Zeevissen Hengels Boothengels

Product specificaties

Gewicht 408 gram
Type Zee Boothengel
Merk Zebco
werpgewicht 60 - 200 gram

Product omschrijving

De naam van deze reeks spreekt boekdelen: deze moderne hengels, die van flexibel en duurzaam glasvezel zijn gemaakt, voelen zich perfect thuis op zee. Deze hengels zijn ontwikkeld voor het lichte en middelzware kunstaasvissen. Dankzij hun lage eigen gewicht en de perfecte actie vallen ze direct op.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies