Roofvis Dobber GF2
Roofvis Dobber GF2
10% korting

Zebco Roofvis Dobber GF2

Merk: Zebco
Productcode: 0 (36144)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Dobbers

Product specificaties

Type Roofvis Dobber
Merk Zebco

Product omschrijving

De Roofvis Dobber Van Zebco is ideaal voor het vissen met dood aas op alle soorten roofvis.Deze Perfect afgewerkte Dobber van Zebco heeft een opvallende verdikte antenne top, hierdoor kun je deze goed zien op grote afstanden.De GF2 roofvis dobber os verkrijgbaar in 20 , 30 en 40 gram.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies