Radar DS Swing Indicator
Radar DS Swing Indicator Radar DS Swing Indicator Radar DS Swing Indicator Radar DS Swing Indicator Radar DS Swing Indicator
5% korting

JRC Radar DS Swing Indicator

Merk: JRC
Productcode: 1374173 (30080)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Swingers / Hangers Accessoires

Product specificaties

Ontwerp Slim aerodynamisch ontwerp
In verschillende kleuren instelbare LED's rood, groen, blauw, geel, paars en wit

Product omschrijving

JRC introduceert een revolutionair verlichtingsindicator die verkrijgbaar is als hanger of met een swing arm. De laatste nieuwe micro programmering heeft het mogelijk gemaakt om de kleur van de LED's te veranderen en de helderheid van de verlichting aan te passen. Dit zorgt ervoor dat jij je beetindicatie naar je eigen wensen kunt instellen. Dankzij het slimme systeem is het makkelijk in gebruik en zorgt het ervoor dat er geen vistijd verloren gaat. Door de makkelijk verwisselbare gewichten zijn de Radar DS Indicators makkelijk in te stellen voor het vissen op afstand en vissen op korte afstanden, en alles wat er uiteraard tussen ligt.


Over JRC
JRC staat bekend om zijn alom geroemde karpermaterialen en is uiteraard beschikbaar bij Vismania met o.a. bivvys, brollys, transportkarren, stoelen, stretchers, slaapzakken, tassen, foedralen, onthaakmatten, rodpods, banksticks, landingsnetten en hengels.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies