PRESTON INTENSITY 720
PRESTON INTENSITY 720 PRESTON INTENSITY 720 PRESTON INTENSITY 720 PRESTON INTENSITY 720 PRESTON INTENSITY 720 PRESTON INTENSITY 720
5% korting

Preston Intensity Feeder

Merk: Preston
Productcode: P0010027 (36871)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Slip Voorop Feedermolen

Product specificaties

Merk Preston Innovations
Type Preston Intensity
Overbrenging 4.6:1
Lijn capaciteit 028 mm / 150 M
Inclusief Reserve aluminium spoel
Gewicht Molen 432 gram
Dubbele Lijnclip
Inhaalslag 96 cm
SDS snelheidsremsysteem
Enkele Handgreep Zacht aanvoelend rubberen grip
3 mm Aluminium borgtochtarm
Formaat 720

Product omschrijving

De Intensity Feeder Molens zijn ontworpen met één ding in gedachten, het werpen van een lange afstanden. Deze molens zijn ontwikkeld samen met Lee Kerry één van de bekende witvissers van het Preston team . Preston is er absoluut van overtuigd dat deze Intensity Feeder Molens het ultieme ontwerp zijn voor zowel het standaard feeder-vissen als het afstand feeder vissen .
Deze molens zitten vol met functies zoals Powerdrive, CNC-aluminium spoel, compacte carrosserie en het altijd betrouwbare wormaandrijvingssysteem. De feedermolen heeft het SDS (Speed Drag System) geïntroduceerd, dit micro verstelbare slippsysteem maakt het mogelijk om snel de slipspanning te veranderen, ideaal bij het drillen van grotere vissen. Elk model is voorzien van een grote ondiepe spoel waardoor de lijn zonder weestand van de spoel komt en weer mooi terug op spoelt.

 

 

Beide bijgeleverde spoelen zijn ook voorzien van dubbele lijnclips, deze maken het vissen van meerdere lijnen moeiteloos.Na ontelbare uren testen van deze Molens hebben we besloten dat een solide enkel handvat het beste presteert met deze spoelen. Dit solide aluminium handvat maakt het mogelijk om grote feeders moeiteloos terug te slingeren, perfect bij het werpen van een lange afstand. De spoeln zijn gemaakt van CNC gefabriceerd aluminium en zijn standaard voorzien van een dubbele lijnclip, dit maakt het vissen op meerdere bereiken moeiteloos. Voor deze modellen is ook specifiek gekozen voor een 3 mm aluminium borgarm, omdat het dikke, robuuste ontwerp ze extreem duurzaam maakt, zowel tijdens het vissen als tijdens het opbergen.Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies