Predator Warrior Deadbait hengel 12ft - 2.75lb
Predator Warrior Deadbait hengel 12ft - 2.75lb Predator Warrior Deadbait hengel 12ft - 2.75lb Predator Warrior Deadbait hengel 12ft - 2.75lb
5% korting

Fox Rage Predator Warrior Deadbait hengel 12ft - 2.75lb

Merk: Fox Rage
Productcode: FRD009 (31804)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Hengels Dood aas

Product specificaties

Lengte 12ft - 3.60 m
Type Doodaas hengel
Merk Fox Rage
Testcurve 2.75 lb
Handvat Kurk

Product omschrijving

De hengel die bij uitstek geschikt is voor doodaas vissen. Deze Deadbait hengel van Fox Rage Predator heeft een testcurve van 2.75lb en is daarvoor het ideaale gereedschap. Deze hengel werpt comfortabel de grootste aasvissen en kan de grootste snoeken temmen. Deze doodaas hengel voor grote aasvissen is uitermate geschikt voor grote wateren. Dankzij zijn stugge actie voor het zetten van de haak op afstand. Deze hengel heeft een grip gemaakt van hoogwaardig kurk.


Over Fox Rage

Het merk Fox Rage is het ultieme merk onder de roofvissers en richt zich volledig op het roofvissen. Fox rage is een onderdeel van Fox international die een bekende naam heeft onder de karpervissers . Inmiddels bij de roofvissers en witvissers ook bekend als producent van uitstekende en betrouwbare producten die nauwkeurig op de vraag van de roofvissers zijn afgestemd. Fox Rage heeft bekende en zeer gespecialiseerde roofvissers die elk product testen . Daarme ben je dus elke roofvis de baas! 

 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies