Offbox Grey Bait Brolly
Offbox Grey Bait Brolly
5% korting

Preston Offbox Grey Bait Brolly

Merk: Preston
Productcode: P0110076 (38411)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Zitkist Accessoires Paraplu's

Product specificaties

Merk Preston
Type Offbox Grey Bait Brolly

Product omschrijving

Een must-have product om uw aas te beschermen tegen regen en in de schaduw van de kloppende zon. Het hebben van het allerbeste aas kan het verschil zijn tussen winnen en verliezen, met de Offbox Grey Bait Brolly kunt u dit met gemak doen.

Geleverd met een beugel die speciaal is ontworpen om op veel bestaande Preston zijbakken te passen, kan de bait brolly precies worden geplaatst waar u het nodig hebt. De bait brolly is voorzien van een kantelmechanisme en de centrale balk kan volledig worden uitgeschroefd en in een 45 graden positie worden geplaatst.Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies