Metal Power Schepnet
Metal Power Schepnet Metal Power Schepnet
10% korting

Zebco Metal Power Schepnet

Merk: Zebco
Productcode: (35338)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Netten Netten Klapnetten

Product specificaties

Type Inklapbaar Schepnet
Merk Zebco
Materiaal aluminium frame en rubber gecoat net
Afmetingen Net 60 x 60 cm

Product omschrijving

Het Metal Power Schepnet van Zebco heeft een volledig inklapbaar systeem.Het is gemaakt van een sterk aluminium frame en met rubber gecoat, sneldrogend mesh materiaal met mazen van zes millimeter . Het Metal Power Schepnet is verkrijgbaar in twee varianten , een steel met een uitscuifbare lengte van 2.0 meter en een met een steel van 2.50 meter.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies