FREDDY THE FROG WAKEBAIT (13CM/18GR FL. AMERICAN BULLFROG)
FREDDY THE FROG WAKEBAIT (13CM/18GR FL. AMERICAN BULLFROG) FREDDY THE FROG WAKEBAIT (13CM/18GR FL. AMERICAN BULLFROG) FREDDY THE FROG WAKEBAIT (13CM/18GR FL. AMERICAN BULLFROG) FREDDY THE FROG WAKEBAIT (13CM/18GR FL. AMERICAN BULLFROG)

Westin FREDDY THE FROG WAKEBAIT (13CM/18GR AMERICAN BULLFROG

Merk: Westin
Productcode: P112-352-152 (36617)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Pluggen

Product specificaties

Gewicht 46 gr
Lengte 18.5 cm
Type floating
Voorzien van een ultra sonic glass ratel

Product omschrijving

De Westin Freddy The Frog is een schitterende imitatie van een kikker en is de perfect jager op snoek aan de oppervlakte. Deze levensechte freddy the frog bestaat uit meerdere delen, hierdoor heeft Freddy een fantastische actie. Daarnaast is deze kikkerimitatie voorzien van een rumoerige ratel, dit maakt hem haast onweerstaanbaar voor aanwezige rovers. De Westin Freddy The Frog is uitgerust met een dreg op de buik en een enkele haak tussen zijn poten, dit vergroot de kans op een perfecte aanbeetOver Westin
Westin is een wel zeer opkomend roofvis merk in Nederland.Als u iets speciaal zoekt op snoek of snoekbaars zoekt dan zit u hier op het juiste adres.De ontwikkeling gaat met grote passen vooruit nu ook de wel bekende kampioenen zich gaan bemoeien met de ontwikkeling van het merk Westin.
Onze site gebruikt cookies