Distance Master Rod 3.80 m - 80 g
Distance Master Rod 3.80 m - 80 g Distance Master Rod 3.80 m - 80 g Distance Master Rod 3.80 m - 80 g Distance Master Rod 3.80 m - 80 g Distance Master Rod 3.80 m - 80 g
10% korting

Preston Distance Master Rod 3.80 m - 80 g

Merk: Preston
Productcode: P0070020 (30513)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Hengels Feeder Hengels

Product specificaties

Merk Preston Innovations
Lengte 3.80 m
Type Distance Master Rod
werpgewicht 80 gram
Aantal toppen 3
Aantal delen: 2 + 3 tips 2oz, 3oz, 4,oz

Product omschrijving

Het eerste model in de range is een perfecte allround hengel waarmee je met diverse methoden op afstand kunt vissen. Of je nu method feeders wilt lanceren of gaaskorven over grote afstanden wilt werpen, met deze hengel is het allemaal mogelijk. Geschikt voor worpen tot rond de 80 meter, de hengel biedt een prima balans tussen het werpen van afstanden en het drillen van gehaakte vissen.De zachtere top voorkomt dat vis losschiet kort voor het landingsnet, maar het krachtige middendeel maakt het mogelijk om met gemak grote afstanden te werpen.


Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies