BROWNING SILVERLITE GHOST NET MEDIUM 40C
BROWNING SILVERLITE GHOST NET MEDIUM 40C
10% korting

Zebco Silverlite Ghost Net

Merk: Zebco
Productcode: 7067001 (38209)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Netten Pannetten

Product specificaties

Merk Zebco
Type Pannet
Soort Ghost
Hoogte 35cm
Breedte 40
Diepte 25
maaswijdte 6cm
Visvriendelijk ja

Product omschrijving

Superlichte landingsnetten voor het vissen op witvis en op snelheid. Het lage gewicht maakt ze veel gemakkelijker te gebruiken op lange landingsnetstelen in vergelijking tot conventionele landingsnetten. Met onopvallende Ghost mesh mazen die de vis minder afschrikken wanneer ze geland worden.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Onze site gebruikt cookies