Absolute White Edition Zitkist
Absolute White Edition Zitkist Absolute White Edition Zitkist Absolute White Edition Zitkist Absolute White Edition Zitkist Absolute White Edition Zitkist
5% korting

Preston Absolute White Edition Zitkist

Merk: Preston
Productcode: ABST/25NML (20326)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Zitkisten

Product specificaties

Met seatcover
Inclusief 26mm Shallow Unit (met sliding runners), 26mm Shallow Unit (gemonteerd aan het frame), 2x Offbox Pro

Product omschrijving

Preston's beste zitkist, De Absolute Seatbox is nu ook beschikbaar in het wit! Deze versie is speciaal voor vissers die hun kist zelf willen samenstellen en dit is dus een basic, uitgeklede versie (t.o.v. de black editie). Deze zitkist biedt de mogelijkheid om het zelf naar smaak aan te passen hoe hoog u de kist wilt. Deze Preston Absolute White Edition Seatbox heeft een aluminium frame en een uitschuifbaar voetenplateau die makkelijk is los te koppelen. De 30mm poten zijn allemaal telescopisch waarbij er twee voorzien zijn van schroefdraad aan de bovenzijde. Aan de onderzijde van alle poten zitten scharnierende moddervoeten. De carbon polehook in de zitting is hengelvriendelijker gemaakt. Word geleverd met een afneembare draagriemen 2x een snap lock leefnet steun. Met deze zitkist valt u gegarandeerd op langs de waterkant. Zijn witte frame is onmiskenbaar en een echte blikvanger!


Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies