Aasvis / Kreeften fuik
Aasvis / Kreeften fuik Aasvis / Kreeften fuik
5% korting

Zebco Aasvis / Kreeften fuik

Merk: Zebco
Productcode: 7001001 (34855)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Accessoires

Product specificaties

Merk Zebco
Lengte 60 cm
Type Fuik
Diameter 30 cm

Product omschrijving

Vissers die hun eigen aasvissen en krabben willen vangen, zullen onder de indruk zijn van deze fuik. Uw aasvis kan op twee manieren naar binnen komen, maar daarna niet meer ontsnappen. Het lok aas zit in een klein tasje, dat dichtgaat met een rits, zodat het bewaard wordt zonder dat het opgegeten kan worden.Deze fuik heeft een diameter van 30 cm en een lengte van 60 cm, ruim genoeg om een aantal aasvissen in te bewaren.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies