4,00M MAGIC TROUT X-TASE 10 3G - 10G
4,00M MAGIC TROUT X-TASE 10 3G - 10G
19% korting

Zebco Magic Trout X-Tase 10

Merk: Zebco
Productcode: 15201400 (38421)
Levertijd: Direct


In categorieën: Forelvissen Hengels

Product specificaties

Merk Zebco
Type Forel hengel
Lengte 4.0m
Werp gewicht 3-10 Gram
Transport lengte 1.29m
Gewicht 135 Gram
Soort Hengel Telescopisch

Product omschrijving

Deze allround telescoophengel vormde een ware sensatie in het wereldje van de forelvisserij. De hengels kunnen alle foreltechnieken aan en mogen op geen enkel forel vijver ontbreken.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies