Prijs
Merk
Sorteer
Dual power Pomp 2 Speed Dual power Pomp 2 Speed

Albatros - Dual power Pomp 2 Speed

Deze luxe Albatros Dual Power Pomp 2 Speed aaspomp werkt naar keuze op batterijen of op een aanstekeraansluiting in auto of boot. Spatwaterdicht en met een regelbare luchttoevoer door middel van 2 standen.

van 29,99 voor 25,49
-15%
Kraal Tulip Zwart Kraal Tulip Zwart

Midnight Moon - Kraal Tulip Zwart

De Tulp kraal van Midnight-Moon is gemaakt van duurzaam materiaal en kan voor vele zeevis montages en doeleinden gebruikt worden.De Kraal heeft een Tulp achtige vorm ,zijn zwart van kleur en zitten per 26 stuks verpakt.

van 2,99 voor 2,54
-15%
Rvs Rijgnaald 1.5 mm - 30 cm Rvs Rijgnaald 1.5 mm - 30 cm

Midnight Moon - Rvs Rijgnaald 1.5 mm - 30 cm

De rijgnaalden van Midnight Moon zijn holle RVS aasnaalden om het aas gemakkelijk op de haak te rijgen. De aasnaalden zijn verkrijgbaar in 1.5mm met een lengte van 30 cm en zitten per 3 stuks verpakt

Rubber Rig/Float Stops Rubber Rig/Float Stops

Shakespeare - Rubber Rig/Float Stops

De rubber Rig/Float Stops zijn de ideale stoppers om Uw zeemontage perfect te laten functioneren.deze stoppers komen in twee varianten, Medium Rood en large Rood.Beide varianten komen in een verpakking met 20 stuks.

van 2,79 voor 2,37
-15%
Beaded Rig Swivel Beaded Rig Swivel

Shakespeare - Beaded Rig Swivel

Voor het knopen van eigen onderlijnen kunnen deze handige swivels niet ontbreken in uw koffer! Het kraaltje kunt u gemakkelijk over de hoofdlijn schuiven, aan de swivel kan de zijlijn bevestigd worden. Perfect voor dwarrelsystemen. 20 stuks per verpakking Groen gekleurd: Maat 6 (groot) Rood gekleurd: Maat 10 (klei...

van 3,49 voor 2,97
-15%
Reel Grease Reel Grease

Abu Garcia - Reel Grease

Reel Grease van abu garcia is een product dat niet mag ontbreken tijdens het onderhoud van uw molens. Regelmatig het vet verschonen zorgt ervoor dat uw molen goed blijft functioneren en langer meegaat.

van 6,99 voor 5,94
-15%
Reel Oil Reel Oil

Abu Garcia - Reel Oil

Reel Oil van Abu Garcia is olie die tijdens het onderhoud van uw molens niet mag ontbreken.Regelmatig een kleine hoeveelheid olie op de draaiende delen van uw molens zal ervoor zorgen dat deze soepel blijft draaien en langer zal meegaan.

van 6,99 voor 5,94
-15%
W3 Floating Weighsling Large Black W3 Floating Weighsling Large Black

Westin - W3 Floating Weighsling Large Black

De W3 Floating Weighsling Large Black is gemaakt van sterk en lichtgewicht 210D gecoat Polyester met gaas zijden en is drijvend. De weegzak heeft een dubbele klitteband sluiting in de top en zoutwater ritsen aan de zijkanten. Het geheel wordt geleverd in een handige draagtas.

van 49,99 voor 42,49
-15%
Bait Elastic Bait Elastic

Spro - Bait Elastic

De Spro Bait Elastic is een elastiek speciaal ontwikkeld om uw zachte aas op de haak vast te zetten. Bijvoorbeeld krab, mestheften maar ook visfilets en kippenlever. Dit elastiek is zowel op zout als op zoet water te gebruiken. Spro levert twee diameters met verschillende trekkrachten, echter blijft tijdens het uitrek...

van 3,99 voor 3,39
-15%
Rookhaken Rookhaken

Albatros - Rookhaken

Deze speciale Albatros Rookhaken kun je gebruiken om vlees of vis op te prikken.Ideaal voor het roken van je zelf gevangen vis of vlees, met deze handige rookhaken hang je je vis of stuk vlees snel en gemakkelijk in de rookoven of rook ton.

van 5,99 voor 5,09
-15%
SS Tiplight Engles P.3 SS Tiplight Engles P.3

Albatros - SS Tiplight Engles P.3

Een afschuifbaar lichtje voor over de top van uw hengel met zelfklevend tape dat de donkere nachten verlicht

van 7,99 voor 6,79
-15%
Rookmot Beukenhout Rookmot Beukenhout

Rookmot Beukenhout

Fijn geschaafd beukenhout. Ideaal voor het roken van vis, vlees of kip. Geeft een heerlijke smaak aan uw gerookte product.

van 3,99 voor 3,39
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |