Prijs
Merk
Sorteer
Cresta EVA Compact leefnet Tas Cresta EVA Compact leefnet Tas

Cresta - Cresta EVA Compact leefnet Tas

Cresta Komt opnieuw met een onmisbaar Product voor elke Wit visser. De Cresta EVA Compact Keepnet Bag maakt het mogelijk om uw Leefnet en Schepnet op een Droge afgesloten plaats op te bergen. Vanwege het waterdichte materiaal en de plastic coating gaat de tas niet lekken en kunnen vieze geuren niet vrijkomen .De Net B...

van 37,99 voor 34,19
-10%
Aluminium Quick Connector Aluminium Quick Connector

Albatros - Aluminium Quick Connector

Deze stevige aluminium connector zorg voor een zeer solide verbinding die desgewenst zeer eenvoudig los te koppelen is. De connector is zeer geschikt voor een verbinding tussen bijvoorbeeld een schepnet of leefnet, maar is voor nog veel meer doeleinden inzetbaar.

van 4,29 voor 3,86
-10%
Net Float Net Float

Kevin Nash - Net Float

Essentieel voor veilige en eenvoudige net acties. Bewezen, praktische accessoire die uw net drijvende weet te houden voor je tijdens het vangen van de karper, waardoor voor veel is om solo te kunnen vissen.

van 11,99 voor 10,79
-10%
Deep Quick Dry Landing Net Deep Quick Dry Landing Net

Preston - Deep Quick Dry Landing Net

Een ovaal model voor extra stevigheid. De mazen zijn in het frame vastgezet waardoor manoeuvreren onderwater gemakkelijker is. Het net is 50 centimeter lang en extra diep wat hem ideaal maakt voor de grotere karpers.

van 18,99 voor 17,09
-10%
Leefnet steun Leefnet steun

Rive - Leefnet steun

De Rive Support Bourriche is een aluminium leefnet steun en heeft een lengte van 15cm. Deze leefnet steun is voor zien van het Rive Clip-On bevestigingssysteem en verkrijgbaar voor zowel de D25( 25mm.) en D36(36mm.) poten.

van 26,99 voor 24,29
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |