Prijs
Merk
Sorteer
Rvs Draad 5mtr Rvs Draad 5mtr

Midnight Moon - Rvs Draad 5mtr

De Midnight Moon Rvs Draad word gebruikt om zelf afhouders, aasclips, ankers en dergelijke te maken. Verpakt per 5 meter en verkrijgbaar in diameters van 0.6,0.8 en 0.10mm.

van 2,99 voor 2,69
-10%
Glass Beads Glass Beads

Spro - Glass Beads

Facetvormige glaskraaltjes welke extra geluid en attractie genereren onder water, speciaal voor Texas en Carolina rig stijl. Een verpakking bevat rode en transparante kralen

van 1,99 voor 1,79
-10%
Glass Rattles Glass Rattles

Spro - Glass Rattles

Glazen ratelcapsules met RVS kogeltjes geven je softbait extra aantrekkingskracht. Op sommige dagen kan het net die 'trigger' zijn om de aanwezige roofvis over de streep te trekken.

van 2,25 voor 2,03
-10%
Tungsten Flipping Sinkers Tungsten Flipping Sinkers

Spro - Tungsten Flipping Sinkers

Hoogwaardig tungsten flipping sinkers voor het zogeheten Texas Rig- en Carolina-vissen. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het spijkerhard is en zelfs zwaarder is dan lood. Mede hierdoor heeft het een minder groot oppervlakte en dus ook minder weerstand in het water.

van 6,29 voor 5,66
-10%
Green Pike Wire Green Pike Wire

Drennan - Green Pike Wire

De Green Pike Wire van Drennan is een een top of the line roestvrijstalen draad met een ultra dunne nylon coating.Deze lijn in combinatie met een crimp laat zich tot een uitermate sterke roofvis onderlijn maken.De Green Pike Wire is verkrijgbaar in 20 , 24 en 28 LB trekkracht en spoeltjes van 15 meter.

van 7,99 voor 7,19
-10%
7 Strand Pike Wire 7 Strand Pike Wire

Drennan - 7 Strand Pike Wire

De 7 Strand Pike Wire van Drennan is een bronskleurig onderlijnmateriaal dat wordt geleverd op rollen van 15 meter. Het wordt zonder sleeves geleverd en is verkrijgbaar in verschillende maten.In combinatie met een crimp kunt u naar eigen wens super sterke roofvis onderlijnen creëren.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Treble Hook Covers Treble Hook Covers

Fox Rage Predator - Treble Hook Covers

De Treble Hook Covers zorgen voor een nette afwerking van de dreggen. Perfect voor het afwerken van de bovenste dreg van een takel.

van 4,75 voor 4,28
-10%
Float Trace Float Trace

Fox Rage Predator - Float Trace

Deze Float Trace van Fox Rage Predator is voorzien van slechts één Powerpoint dreg en is ontworpen voor het vissen met kleiner dood aas onder een dobber. Perfect voor kleiner dood aas onder een dobber en maakt onthaken gemakkelijker en is voorzien van één Powerpoint dreg

van 4,49 voor 4,04
-10%
Ledger Stems Ledger Stems

Fox Rage Predator - Ledger Stems

De ledger stems van Fox Predator zeer handige afhouders voor de visserij met aasvissen boven wier of zachte bodems ideaal voor situaties waar wier of troep op de bodem een probleem is. In de oude legder stem was de stem uitgevoerd met een kunststof ring, maar nu is de Ledger Stem voorzien van een grote metalen ring die...

van 4,69 voor 4,22
-10%
Quick Change Weights Quick Change Weights

Fox Rage Predator - Quick Change Weights

Quik change gewichtjes kunnen de dobber snel afstellen zonder de hengel opnieuw te hoeven optuigen. Kunnen gefixeerd worden door de silicone over de wartel te schuiven.

van 6,49 voor 5,84
-10%
Rig Bin Rig Bin

Fox Rage Predator - Rig Bin

Het bewaren van takels kan een ergernis zijn, maar onze Rig Bin maakt dat zeer gemakkelijk. Nooit meer takels die in elkaar verstrikt raken. Perfect voor het bewaren van takels. Kern van high density schuim. Voor het bewaren van 20 takels

van 11,99 voor 10,79
-10%
Rozemeijer 100% Fluoro Carbon Rozemeijer 100% Fluoro Carbon

Rozemeijer - Rozemeijer 100% Fluoro Carbon

Fluoro Carbon met een lengte van 4,5m en een trekkracht van 80lb

van 8,99 voor 8,09
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |