Rvs Draad 5mtr Rvs Draad 5mtr

Midnight Moon - Rvs Draad 5mtr

De Midnight Moon Rvs Draad word gebruikt om zelf afhouders, aasclips, ankers en dergelijke te maken. Verpakt per 5 meter en verkrijgbaar in diameters van 0.6,0.8 en 0.10mm.

vanaf 2,99 nu 2,69
-10%
Glass Beads Glass Beads

Spro - Glass Beads

Facetvormige glaskraaltjes welke extra geluid en attractie genereren onder water, speciaal voor Texas en Carolina rig stijl. Een verpakking bevat rode en transparante kralen

vanaf 1,99 nu 1,79
-10%
Glass Rattles Glass Rattles

Spro - Glass Rattles

Glazen ratelcapsules met RVS kogeltjes geven je softbait extra aantrekkingskracht. Op sommige dagen kan het net die 'trigger' zijn om de aanwezige roofvis over de streep te trekken.

vanaf 2,25 nu 2,03
-10%
Tungsten Flipping Sinkers Tungsten Flipping Sinkers

Spro - Tungsten Flipping Sinkers

Hoogwaardig tungsten flipping sinkers voor het zogeheten Texas Rig- en Carolina-vissen. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het spijkerhard is en zelfs zwaarder is dan lood. Mede hierdoor heeft het een minder groot oppervlakte en dus ook minder weerstand in het water.

vanaf 6,29 nu 5,66
-10%
Tungsten Bullet Sinkers Tungsten Bullet Sinkers

Spro - Tungsten Bullet Sinkers

Hoogwaardig tungsten bullet sinkers van Spro voor het zogeheten Texas Rig en Carolina vissen. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het spijkerhard is en zelfs zwaarder is dan lood!

vanaf 4,99 nu 4,49
-10%
7 Strand Pike Wire 7 Strand Pike Wire

Drennan - 7 Strand Pike Wire

De 7 Strand Pike Wire van Drennan is een bronskleurig onderlijnmateriaal dat wordt geleverd op rollen van 15 meter. Het wordt zonder sleeves geleverd en is verkrijgbaar in verschillende maten. In combinatie met een crimp kunt u naar eigen wens super sterke roofvis onderlijnen creëren.

vanaf 7,99 nu 7,19
-10%
Treble Hook Covers Treble Hook Covers

Fox Rage Predator - Treble Hook Covers

De Treble Hook Covers zorgen voor een nette afwerking van de dreggen. Perfect voor het afwerken van de bovenste dreg van een takel.

vanaf 4,75 nu 4,28
-10%
Ball Bearing Swivels Ball Bearing Swivels

Savage Gear - Ball Bearing Swivels

De Ball Bearing Snap Swivels van Savage Gear zijn extreem sterk en zijn gemaakt om de keiharde runs en het zware werk te kunnen weerstaan tijdens het vissen op een grote roofvissen.

van 5,29 voor 4,76
-10%
Twin Treble Trace Twin Treble Trace

Fox Rage Predator - Twin Treble Trace

Onze Twin Treble Trace is ontworpen voor het vissen met dood aas. Gemaakt van onze 49-strand staaldraad en voorzien van Powerpoint dreggen. Perfect voor het vissen met dood aas met twee Powerpoint dreggen.

van 4,99 voor 4,49
-10%
Float Trace Float Trace

Fox Rage Predator - Float Trace

Deze Float Trace van Fox Rage Predator is voorzien van slechts één Powerpoint dreg en is ontworpen voor het vissen met kleiner dood aas onder een dobber. Perfect voor kleiner dood aas onder een dobber en maakt onthaken gemakkelijker en is voorzien van één Powerpoint dreg

vanaf 4,49 nu 4,04
-10%
Ledger Stems Ledger Stems

Fox Rage Predator - Ledger Stems

De ledger stems van Fox Predator zeer handige afhouders voor de visserij met aasvissen boven wier of zachte bodems ideaal voor situaties waar wier of troep op de bodem een probleem is. In de oude legder stem was de stem uitgevoerd met een kunststof ring, maar nu is de Ledger Stem voorzien van een grote metalen ring die...

Prowla Float Stops & Beads Prowla Float Stops & Beads

Greys - Prowla Float Stops & Beads

Deze Float Stops en Beads van Greys wordt gebruikt om de correcte diepte in te stellen op uw hoofdlijn. Plaats eerst uw stop op uw hoofdlijn en plaats vervolgens de dobber erover. Als het gat van uw dobber groter is dan de diameter van de stop plaatst u de bead erover.

van 4,99 voor 4,49
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |