Prijs
Merk
Sorteer
Lead Bullet Sinker Lead Bullet Sinker

Spro - Lead Bullet Sinker

De Lead Bullet Sinkers van Spro zijn Kogelvormige Loodjes in de gewichten 3,5 tot 14 gram en zijn perfect te gebruiken voor de Texas en Carolina systemen.Vanwege zijn vorm neemt dit Lood bijna geen vuil mee en is dit het ideale Lood wanneer het om obstakel Visserij gaat.De Lead Bullet Sinkers hebben een zeer gestroomli...

van 1,49 voor 1,34
-10%
Freestyle Dropshot Pear Brass 2 stuks Freestyle Dropshot Pear Brass 2 stuks

Spro - Freestyle Dropshot Pear Brass 2 stuks

De Freestyle Dropshot Pear Lood zijn voorzien van een brede onderkant.Hierdoor geven deze gewichtjes een veel betere respons op de hengeltop en ben je beter in staat om te voelen op wat voor ondergrond je vist.De pear Brass Dropshot Loodjes zijn zwart van Kleur en zitten Verpakt per 2 stuks. Verkrijgbaar in 4 maten.

van 2,99 voor 2,69
-10%
Freestyle Dropshot Pear Lood 2 stuks Freestyle Dropshot Pear Lood 2 stuks

Spro - Freestyle Dropshot Pear Lood 2 stuks

De Freestyle Dropshot Pear Lood zijn voorzien van een brede onderkant.Hierdoor geven deze gewichtjes een veel betere respons op de hengeltop en ben je beter in staat om te voelen op wat voor ondergrond je vist. Verpakt per 2 stuks. Verkrijgbaar in 4 maten.

van 1,99 voor 1,79
-10%
Tungsten Bullet Sinkers Tungsten Bullet Sinkers

Spro - Tungsten Bullet Sinkers

De Bullet Sinkers van Spro zijn gemaakt van Hoogwaardig Tungsten en zijn ideaal voor de Texas en caroline systemen. Het grote voordeel van Tungsten is dat het spijkerhard is en zelfs zwaarder is dan lood!De Tungsten Bullet Sinkers zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten en zitten per twee stuks verpakt.

van 4,99 voor 4,49
-10%
V-Point Flex Head V-Point Flex Head

Dragon - V-Point Flex Head

De Flex-head loodkoppen van Dragon zijn gemaakt voor de nieuwste rage Cheburashka deze vistechniek is overgewaaid uit Rusland! Deze techniek is weer dressuur doorbrekend omdat de shad nog meer bewegings- vrijheid heeft ten opzichten van een standaard loodkop. En imiteert hiermee nog meer een visje dat op de bodem op ...

van 1,99 voor 1,79
-10%
Lead Dropshot Sinker Lead Dropshot Sinker

Spro - Lead Dropshot Sinker

De penceelvormige dropshotloodjes zijn voorzien van een speciale clip die je instaat stelt het loodje op de lijn te monteren zonder knopen. Populaire vorm vanwege de goede werpeigenschappen en het creëren van een subtiele en effectieve presentatie

van 2,29 voor 2,06
-10%
Dropshot Brass Weights Dropshot Brass Weights

Fox Rage - Dropshot Brass Weights

Deze brass weights van Fox Rage zijn speciaal ontworpen voor dropshotten, met hun lange dunne profiel waardoor ze zeer stabiel zijn in het water, terwijl de messing ze kleiner maakt met behoudt van hetzelfde gewicht er waardoor minder verstoring is in het water.

van 4,49 voor 4,04
-10%
Tungsten Pencil Dropshot Tungsten Pencil Dropshot

Fox Rage - Tungsten Pencil Dropshot

Wolfraam is een niet giftig, milieuvriendelijk metaal en voor diverse vormen van vislood een exclusief alternatief. Wolfraam heeft daarnaast een hoger soortelijk gewicht dan lood en gewichtjes van wolfraam zijn daardoor kleiner dan die van lood. Hierdoor kun je met dit materiaal subtieler vissen, ook is het daardoor mi...

van 5,99 voor 5,39
-10%
Wartellood in Blister Wartellood in Blister

Albatros - Wartellood in Blister

Universeel wartellood van Albatros. Omdat er bij veel lood nogal wat kracht wordt gezet op het oog van het lood, zit er een stevig oog aan. Dit lood wordt in elke tak van visserij gebruikt. De karpervisser, witvisser, snoekvisser en de zeevisser, niemand kan zonder een stukje lood. Verkrijgbaar in diverse gewichten.

van 2,40 voor 2,16
-10%
Schuiflood in Blister Schuiflood in Blister

Albatros - Schuiflood in Blister

Standaard schuiflood, te gebruiken voor vele doeleinden.

van 1,75 voor 1,58
-10%
LOODLIFTERS LOODLIFTERS

Albatros - LOODLIFTERS

De loodlifter is in 2 maten verkrijgbaar. Hij kan door zijn speciale vorm het lood snel naar het oppervlak brengen, zodat de kans op vastzitten wordt verkleint en het vangen van vis vergroot.

van 2,49 voor 2,24
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |