Prijs
Merk
Sorteer
Knit Beanie Knit Beanie

Gamakatsu - Knit Beanie

Met de Musten van Gamakatsu sta je heerlijk, inclusief warme oren aan de waterkant. De beanie’s zijn gemaakt van wol en zwart van kleur. Op de voorkant zit een print met het logo van Gamakatsu. Ideaal tijdens de koudere dagen en in de vrije tijd als casual kledingstuk

van 10,99 voor 9,89
-10%
Knit Cap With Brim Knit Cap With Brim

Gamakatsu - Knit Cap With Brim

DeKnit Cap With Brim is een vismuts van Gamakatsu en combineert het beste van een muts en een pet. De vismuts houdt je hoofd lekker warm en de cap zorgt er voor dat de zon minder goed in je ogen kan schijnen zodat je beter zicht hebt op het water.

van 10,99 voor 9,89
-10%
Khaki Black Peaked Beanie Khaki Black Peaked Beanie

Fox - Khaki Black Peaked Beanie

De Nieuwe Fox Khaki/Black Peaked Beanie is gemaakt van 50% Acryl en 50% Polyester en gebreid met verschillende tinten wol. Een must-have voor de stijlvolle Karpervisser. Deze muts staat niet alleen gaaf aan de waterkant, maar ook in je vrije tijd als casual kledingstuk.

Grey Bobble Hat Grey Bobble Hat

Fox Rage - Grey Bobble Hat

De Fox Rage Grey Bobble is gemaakt van 100% Acryl-wol en gebreid met verschillende tinten wol. Een must-have voor de stijlvolle Roofvisser. Deze muts staat niet alleen gaaf aan de waterkant, maar ook in je vrije tijd!

van 13,99 voor 12,59
-10%
Thermo Beanie Thermo Beanie

Westin - Thermo Beanie

De Thermo Beanie van Westin is zeer warm en comfortabel en geschikt voor alledaags gebruik op de koude dagen. Met een geborduurd logo op de voorzijde en 3D rubber druk tag aan de zijkant. Beschikbaar in 2 kleuren

van 14,99 voor 13,49
-10%
Daily Beanie Daily Beanie

Westin - Daily Beanie

De ideale beanie voor alledaags gebruik maar ook voor langs de waterkant met een grote W geborduurd logo op de voorzijde en 3D rubber druk tag aan de zijkant. De topkwaliteit die we van Westin verwachten!

van 14,99 voor 13,49
-10%
Visor Beanie Visor Beanie

Westin - Visor Beanie

De Visor Beanie van Westin is de beanie voor de koele jongens, mooi en warme muts met kort vizier. De beanie heeft een 100% acryl gebreide rib en een viking helm logo.

Sun Gaitor Sun Gaitor

Westin - Sun Gaitor

Een super zacht, licht en ademende Sun Gaitor van Westin om je nek, onderkant van je gezicht of hoofd te beschermen. Super zacht en licht van gewicht, ademend en snel droog met aan de voorkant ventilatieopeningen.Een topproduct voor de koudere dagen!

van 19,99 voor 17,99
-10%
Beanie Hat Beanie Hat

Rozemeijer - Beanie Hat

Een comfortabele beanie van Rozemeijer ontworpen om jouw hoofd warm te houden op de koudste dagen. One size fits all. Gemaakt van zeer zacht materiaal, en voorzien van het welbekende Rozemeijer logo.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |