Round Up LT Natural Mustad Loodkop 3 stuks Round Up LT Natural Mustad Loodkop 3 stuks

Westin - Round Up LT Natural Mustad Loodkop 3 stuks

De Round Up LT Jighead van Westin zijn speciaal voor zware omstandigheden ontworpen en voorzien van een extra stevige, vlijmscherpe Mustad haak. Perfect inzetbaar wanneer het om het Vissen Met Shads gaat.Natuurlijk verkrijgbaar bij Vismania!

vanaf 2,69 nu 2,42
-10%
HD Fireball Jig # 6/0 HD Fireball Jig # 6/0

Spro - HD Fireball Jig # 6/0

Het vissen met de Fireball kan op de juiste momenten zorgen voor vangsten die je met kunstaas niet zult bereiken. Vooral op water met veel hengeldruk, waar het kunstaas in het geheugen van de Snoek en Snoekbaars geprent zit, zal het aanbieden van een aasvis in combinatie met de Spro HD Fireball je versteld kunnen doen ...

vanaf 3,29 nu 2,96
-10%
Black Minnow Jig heads Search 18gr Black Minnow Jig heads Search 18gr

Fiiish - Black Minnow Jig heads Search 18gr

De Fiiish Black Minnow Search Jigheads zijn onderdeel van het revolutionaire 'Fiiish systeem'. De speciale vorm van de loodkop zorgt ervoor dat de Black Minnow Shad schuin omhoog blijft staan, net als een azende prooivis. Tevens zorgt deze vorm voor extra stabiliteit bij het afvissen van de bodem. Let op: De Fiiish Bl...

voor 6,49
Aji Ringer Jighead Aji Ringer Jighead

Reins - Aji Ringer Jighead

De vorm van deze Reins Aji Ringers Jighead is speciaal ontworpen om onder water een meer uitdagende beweging te produceren.Deze Jighead is gemaakt van hoogwaardig,duurzaam materiaal en is afgewerkt in een slijtvaste coating.Deze Jigheads van Reins komen in de haakmaten 4 en 6 en in de gewichten van 1.5 tm 3.5 gram.

vanaf 6,99 nu 6,29
-10%
Corkscrew Bullet Corkscrew Bullet

Fox Rage - Corkscrew Bullet

De Corkscrew Bullet Jig koppen van Fox Rage hebben twee ogen om er gemakkelijk een stinger aan te kunnen monteren. Hierdoor is het niet altijd de noodzaak om een lange enkele kophaak op de loodkop te gebruiken.

vanaf 1,49 nu 1,34
-10%
Corkscrew Round Corkscrew Round

Fox Rage - Corkscrew Round

De nieuwe Cork Screw Round jighead van Fox Rage zijn ontworpen met twee ogen en is voorzien van schroefdraad om er gemakkelijk een stinger aan te kunnen bevestigen, zodat de noodzaak ontbreekt om een lange enkele kophaak op de loodkop te gebruiken. Bij voorzichtige aanbeten kan een enkele jigkophaak nog wel eens vangs...

vanaf 1,29 nu 1,16
-10%
HD Jighead - SB-Pack HD Jighead - SB-Pack

Spro - HD Jighead - SB-Pack

De HD Jighead is een sterke jigkop die gemaakt is met Gamakatsu haken

vanaf 2,79 nu 2,51
-10%
Screw In Screw In

Westin - Screw In

De Screw In jigkoppen van Westin is een sterke loden schroef met een centrepin wat uw softbaits op diepte brengt en houdt tijdens het werpen en trollen . De schroeven hebben een natuurlijke kleur en een een extra oogje in de bodem voor de stinger bevestiging. Draai de Screw Innet als een kurkentrekker in de softbait.

vanaf 2,59 nu 2,33
-10%
Round up HD Round up HD

Westin - Round up HD

De Round Up HD jigkoppen zijn voorzien van top kwaliteit mustad haken. De haken hebben een natuurlijke kleur met een vlakke hals voor een betere pasvorm. Met een extra oogje in de bodem voor de stinger bevestiging.

vanaf 3,59 nu 3,23
-10%
Ball Jigkop Ball Jigkop

Savage Gear - Ball Jigkop

Softlure visserij is super effectief en wordt steeds populairder! Daarom heeft Savage Gear deze innovatieve jig koppen gemaakt met bestaande Japanse haken en de resultaten zijn fenomenaal.

vanaf 3,49 nu 3,14
-10%
Jighead Offset Jig 71 Jighead Offset Jig 71

Spro - Jighead Offset Jig 71

vanaf 2,29 nu 2,06
-10%
Flexhead Pike Flexhead Pike

Bft - Flexhead Pike

BFT Flexhead Pike is gemaakt voor softbaits. De Pike serie van de Flexhead heeft een stevige draad om het geweld van grote snoek te kunnen weerstaan. Draai de Flexhead net als een kurkentrekker in de softbait. Leverbaar in verschillende gewichten en met de BFT Pike Center Pin is dit een compleet systeem voor het op di...

vanaf 6,49 nu 5,84
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |