Jaxon Fishing Grip met Weegschaal Jaxon Fishing Grip met Weegschaal

Jaxon - Jaxon Fishing Grip met Weegschaal

Deze handige en Visvriendelijke Fish Grip van Jaxon is voorzien van een ingebouwde weegschaal tot 22kg.Deze Jaxon Fishing Grip is gemaakt van Roestvrij ,Slijtvast materiaal.Verder is deze dit product afgewerkt met een degelijk handvat en een koord voor om de pols voor extra veiligheid.

Mini Gripper Mini Gripper

Mac Fishing - Mini Gripper

Een light gewicht mini gripper van Mac Fishing met een maximale trekkracht van 25kg. Zeer geschikt voor bellyboat vissers. Makkelijk hanteerbaar en gemakkelijk op te bergen in uw kleine struin tas.

van 24,99 voor 22,49
-10%
Fish Gripper 24cm Fish Gripper 24cm

Spro - Fish Gripper 24cm

- Roestvrij staal - lichtgewicht - gemakkelijk in gebruik - past perfect in de handpalm - ideaal voor zout- en zoutwatervisserij

van 27,99 voor 25,19
-10%
Lip Gripper 24cm Lip Gripper 24cm

Spro - Lip Gripper 24cm

Ideaal voor het landen van kleine tot middelgrote vis. In tegenstelling tot veel andere gelijksoortige producten draait de Spro Lip Gripper 360 graden om zijn eigen as waardoor het een uiterst veilig hulpmiddel is om beweeglijke vis veilig te landen. Vervaardigd uit roestvrij staal met PTFE-coating.

van 32,99 voor 29,69
-10%
Big Game Lip Grip with tape Big Game Lip Grip with tape

Berkley - Big Game Lip Grip with tape

Generaties lang hebben vissers gerekend op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de uitrusting van Berkley. Berkley doet zijn naam dan ook eer aan met deze kwalitatief hoogstaande Lip Grip. Deze versie is uitgerust met een meetlint. De Lip Grip is de meest ideale tool om een vis te landen.

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |