HD Stubby Swivel Float HD Stubby Swivel Float

Fox Predator - HD Stubby Swivel Float

De Fox PredatorHD Stubby Swivel Float is ontworpen voor de presentatie van groot dood of levend aas. De dobber is ideaal voor het trollen op stromend water. De goed zichtbare bovenkant bevorderd beetregistratie enorm. De Fox Predator HD Stubby Swivel Float is te gebruiken in combinatie met de Fox Rage Predator Kwik cha...

vanaf 3,79 nu 3,41
-10%
Prowla Bait Slider Float Prowla Bait Slider Float

Greys - Prowla Bait Slider Float

De Prowla Bait Slider Float van Greys is de perfecte allround dobber voor levend of dood aas. Het betreft een inline dobber die met stuitjes dient vastgezet te worden. Door zijn opvallende bovenzijde is hij zelfs op grote afstanden uitstekend waar te nemen. De Prowla Bait Slider Float roofvis dobbers zijn verkrijgbaa...

vanaf 3,99 nu 3,59
-10%
Roelof Roelof

Timm's - Roelof

De Roelof is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en is speciaal gemaakt voor het het vissen op snoek. Het heeft een antenne boven van Fiber en Balsa en een antenne onder van fiber met kunststof bevestigingsoog. heeft een zeer goed drijf vermogen en is zeer goed zichtbaar..

vanaf 3,99 nu 3,59
-10%
Pike Cigar Weighted Float Pike Cigar Weighted Float

Spro - Pike Cigar Weighted Float

De Pike Cigar Weighted Float van Spro is voor wanneer de snoek heel voorzichtig bijt neem je de voorgelode Weighted Pike Cigar, tilt de snoek de aasvis een beetje op dan zal deze dobber een klein stukje omhoog komen en aan jou verraden dat je beet hebt. De oranje gekleurde antenne is duidelijk waarneembaar..

vanaf 4,79 nu 4,31
-10%
Pike Cigar Float Pike Cigar Float

Spro - Pike Cigar Float

De Pike Cigar Float van Spro is voor een optimale beet registratie wanneer je op de bodem vist, neem je de Pike Cigar Float. Stel hem af in een hoek van ongeveer 45 graden en geen enkele snoek zal zonder dat jij het weet je aasvis pakken.De oranje gekleurde antenne is duidelijk waarneembaar..

vanaf 3,29 nu 2,96
-10%
Paternoster Sunk Floats Paternoster Sunk Floats

Fox Rage Predator - Paternoster Sunk Floats

De Paternoster Sunk Floats van Fox Rage Predator zijn ontworpen voor het presenteren van dood aas boven de bodem in diep water en situaties met veel vier. Semi-vast te bevestigen aan de wartel van de takel voor gemakkelijk inwerpen. Voor gebruik in combinatie met onze Heli Rotary Uptrace.

vanaf 3,99 nu 3,59
-10%
Pike Float Pike Float

Rozemeijer - Pike Float

Veel dobbers worden tijdens het trollen “naar het aas geduwd” waardoor de aasvis steeds ondieper wordt aangeboden, zeker in de winter periode een nadeel maar deze Rozemeijer Pike Float is het absoluut geen probleem. Deze sterke dobbers kunnen tegen een stoot, de montage is simpel maar zeer doeltreffend en f...

vanaf 3,99 nu 3,59
-10%
HD Trolling HD Trolling

Fox Rage Predator - HD Trolling

De HD Trolling van Fox Rage Predator is ontworpen voor het trollen van dood aas. Uniek ontwerp zorgt ervoor dat het aas niet omhoog komt. Het heeft een fel oranje top en een zwarte band voor goede waarneming in fel licht. Geschikt voor onze Quick Change Weights

vanaf 3,99 nu 3,59
-10%
Snoekbaarsdobber Snoekbaarsdobber

Imflo - Snoekbaarsdobber

Een prachtige snoekbaarsdobber voor het vissen met een dood aasvisje. Voorzien van een neon oranje gekleurde bulb antenne.

vanaf 3,29 nu 2,96
-10%
Breekstaafdobber Breekstaafdobber

Imax - Breekstaafdobber

Een schitterende breekstaafdobber voor het vissen met een breekstaaf van 4,5mm. Beschikbaar in verschillende gewichten.

vanaf 3,25 nu 2,93
-10%
SS Breekstaaf Lichtpen 6mm SS Breekstaaf Lichtpen 6mm

Albatros - SS Breekstaaf Lichtpen 6mm

De Albatros Breekstaaf Lichtpen heeft een diameter van 6mm en is beschikbaar is in 2 verschillende lengtes

vanaf 4,49 nu 4,04
-10%
Dura Bung Dumpy Float Dura Bung Dumpy Float

Korum - Dura Bung Dumpy Float

Dit traditionele, langwerpige schuif dobber van de Korum Snapper range is ideaal voor vele verschillende toepassingen, van tot op doodaassoorten om zwervende doodaas. Kan ook worden gebruikt bij het draven aas neer rivieren en kanalen.

vanaf 7,49 nu 6,74
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |