Armolife Ketel Armolife Ketel

Trakker - Armolife Ketel

Koken, eten, drinken alles om lekker warm te blijven. De Armolife Ketle is een een zeer praktische ketel voor langs de waterkant die uitermate geschikt is alle maaltijden.

Armolife Jumbo Ketel Armolife Jumbo Ketel

Trakker - Armolife Jumbo Ketel

Koken, eten, drinken alles om lekker warm te blijven. De Armolife Jumbo Ketle van Trakker is een een zeer praktische ketel voor langs de waterkant die uitermate geschikt is alle maaltijden.

van 28,95 voor 26,06
-10%
Armo 2 Piece Cookware Set Armo 2 Piece Cookware Set

Trakker - Armo 2 Piece Cookware Set

Een mooie en compacte kook set van Trakker. De set bevat een koekenpan en een steelpan met deksel. En wordt geleverd in een stevige bewaarzak.

van 42,99 voor 38,69
-10%
Non-stick Frying Pan Non-stick Frying Pan

Trakker - Non-stick Frying Pan

Het ontbijt kan nu in stijl bereid worden, zonder angst voor aanbakken, dankzij deze lichtgewicht pan met antiaanbaklaag. Productkenmerken. Lichtgewicht aluminium Brandwerend, gemakkelijk te reinigen, anti-aanbaklaag Afsluitbare inklapbare handgreep Best te gebruikt met houten of kunststof keukengerei

van 27,49 voor 24,74
-10%
Armo 3 piece cookware set Armo 3 piece cookware set

Trakker - Armo 3 piece cookware set

Gourmet pannenset, waarvan 2 pannen inclusief met deksels en 1 koekenpan. Productkenmerken. Brandwerend, makkelijk schoon te maken, anti-aanbaklaag Inklapbare handvatten Warmte-proof deksels / handvatten Is verpakt in een netje

van 59,99 voor 53,99
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |