NRG 2-Delige Kook Set NRG 2-Delige Kook Set

Chub - NRG 2-Delige Kook Set

Deze NRG 2-Delige Kook Set van Chub bestaat uit een 1,7 liter kookpan en een koekenpan inclusief een opbergtas. De pannen zijn gemaakt van aluminium met silicone gecoate handvaten. De afwerking is van hoge kwaliteit en krasvrij. Met energiebesparende ring en stoomuitlaat.

van 44,99 voor 40,49
-10%
Coffee Maker Coffee Maker

Chub - Coffee Maker

De Chub Coffee Maker maakt de lekkerste filterkoffie en geeft een authentieke geur. Wanneer de koffie klaar is komt het door het kraantje in de beker en kan het gedronken worden. Daarnaast is het koffie apparaat krasvrij en corrosie werend. Een briljant product voor de echte authentieke karpervisser.

van 42,99 voor 38,69
-10%
Sandwichmaker Sandwichmaker

Chub - Sandwichmaker

Een populair product van chub dat een must have is voor veel karpervissers. In de eerste plaats een tosti-ijzer maar u kunt er meer in klaarmaken dan alleen broodjes! De pan heeft een anti-aanbak laag met anti-kras en afsluitbare handvatten om de pan eenvoudig te gebruiken en schoon te maken.

van 22,99 voor 20,69
-10%
3-Delige Kook Set 3-Delige Kook Set

Chub - 3-Delige Kook Set

De 3-Delige Kook Set bestaat uit een; 2,2 liter pan, een koekenpanpan, en een 0,9 liter ketel. De set word geleverd meteen handdoek en met een net opberg tasje. Alle componenten zijn gemaakt van aluminium met silicone gecoate handvatten. De afwerking is van hoge kwaliteit en krasvrij. Met energiebesparende ring en sto...

van 54,99 voor 49,49
-10%
Classic Kettle Classic Kettle

Chub - Classic Kettle

De Classic Kettle van Chub is een ketel gemaakt uit hard geanodiseerd aluminium met een silicone gecoat handvat met stoomuitlaat en fijne schenktuit.

van 17,99 voor 16,19
-10%
NRG Jumbo Kettle NRG Jumbo Kettle

Chub - NRG Jumbo Kettle

De NRG Jumbo Kettle is een aluminium waterketel van Chub met een inhoud van 1 liter. Onder de ketel zit een energiebesparende ring om warmte-efficiëntie te verbeteren. Zo is het water eerder warm en zal het langzamer afkoelen in de ketel.

van 24,99 voor 22,49
-10%
Foldable Silicone Kettle Foldable Silicone Kettle

Chub - Foldable Silicone Kettle

De Chub Foldable Silicone Kettle is een opvouwbare ketel die gemaakt van silicone materiaal kunststof en aluminium en gemakkelijk op te vouwen dankzij zijn unieke ontwerp. De Foldable Silicone Kettle is hetzelfde te gebruiken als standaard ketels.

van 29,99 voor 26,99
-10%
Survivor Camping Cook Set Survivor Camping Cook Set

Prologic - Survivor Camping Cook Set

Een nette 8-delige kookset voor langs de waterkant met een duurzaam geanodiseerde afwerking. De set is gemaakt van lichtgewicht materiaal zodat het gemakkelijk mee te nemen is. De set is makkelijk schoon te maken, slijtvast en roestvrij. Compact formaat pak voor het gemak van het vervoe. Met een universeel handvat voo...

van 49,99 voor 44,99
-10%
Deluxe Grill en Rookoven Deluxe Grill en Rookoven

Sanger - Deluxe Grill en Rookoven

Een zeer deluxe grill en rookoven die werkt doormiddel van twee bijgeleverde spiritus branders. De extra grote lekbak voorkomt dat vet en vloeistof verbrandt en zo de smaak van de vissen aanpast.De warmte is verstelbaar via de dekselgreep

van 42,99 voor 38,69
-10%
Glug Pots Glug Pots

Trakker - Glug Pots

Perfect voor thee, koffie en suiker, evenals het behoud van glugged lokaas veilig kan worden opgeslagen.

van 14,99 voor 13,49
-10%
Cutlery set Cutlery set

Trakker - Cutlery set

Deze compacte en lichtgewicht bestekset heeft twee bevestigingspunten aan het mes, vork en lepel om deze aan elkaar te vergrendelen, zodat ze niet verloren gaan zodre ze niet gebruikt worden. Wordt geleverd in een stoffen zak.

van 7,50 voor 6,75
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |