UKO Zitmand Aluminium Blauw/Grijs UKO Zitmand Aluminium Blauw/Grijs

Uko - UKO Zitmand Aluminium Blauw/Grijs

Deze UKO zitkist is compleet gemaakt van aluminium inclusief de lade's. De zitkist is beschikbaar in verschillende modellen, en met rugleuning en zonder rugleuning. De lade's zitten achter een grote klep met een goede sluiting en de zitkist heeft een grote binnenbak met een aluminium bodem. Deze zeer solide en degel...

vanaf 89,99 nu 80,99
-10%
Zitmand 5 Lade (Houten Bodem) Zitmand 5 Lade (Houten Bodem)

Uko - Zitmand 5 Lade (Houten Bodem)

Deze UKO Zitkoffer met 5 lades heeft een houten onder bodem. De koffer heeft geweldig afgewerkte houten lades en zijn ideaal om uw spullen in te bewaren. De bovenste lade heeft vakverdeling, overige lade's geen vakverdeling. Perfect voor de visser die pas begonnen zijn en is er voor een voordelige prijs.

van 64,99 voor 58,49
-10%
Zitmand 5 Lade (Aluminium Bodem) Zitmand 5 Lade (Aluminium Bodem)

Uko - Zitmand 5 Lade (Aluminium Bodem)

Deze UKO Zitkoffer met 5 lades heeft een aluminium bodem. De koffer is prachtig afgewerkt en ideaal om uw visspullen in te bewaren. De bovenste lade heeft vakverdeling, overige lade's geen vakverdeling. Perfect voor de beginnende visser voor en is er voor een voordelige prijs.

van 64,99 voor 58,49
-10%
Zitmand 4 Lade (Houten Bodem) Zitmand 4 Lade (Houten Bodem)

Uko - Zitmand 4 Lade (Houten Bodem)

Deze UKO Zitkoffer met 4 lades heeft een houten bodem. Mooi afgewerkte zitkoffer perfect om uw visspullen in te bewaren. De bovenste lade heeft vakverdeling, overige lade's geen vakverdeling. Ideaal voor de beginnende visser.

van 59,99 voor 53,99
-10%
Zitmand Kunstof Tussenlades Zitmand Kunstof Tussenlades

Uko - Zitmand Kunstof Tussenlades

UKO Zitkoffer Aluminium Bodem, Kunstof & Schuiflade. Mooi afgewerkte zitkoffer perfect om uw visspullen in te bewaren. Een ervaren visser steelt de show met deze viskoffer.

vanaf 64,99 nu 58,49
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |