Aquantic Eco Case T Aquantic Eco Case T

Sanger - Aquantic Eco Case T

De Aquantic Eco Case T is een is een geweldige pilker tas voor maximaal 24 pilkers met een gewicht tot 120g. Aan de achterkant zijn twee sterke klittenbanden bevestigd, waarmee de tas kan worden bevestigd aan de leuning.

van 14,99 voor 13,49
-10%
Aquantic Reeling Bag DeLuxe Aquantic Reeling Bag DeLuxe

Sanger - Aquantic Reeling Bag DeLuxe

De Aquantic Reeling Bag DeLuxe is een luxe tas die u aan een railing kunt bevestegen door middel van klitteband. De tas wordt geleverd inclusief pilker doosje en heeft tevens veel vakken voor gereedschap/kleinmateriaal.

van 29,99 voor 26,99
-10%
Aquantic Reeling Bag Aquantic Reeling Bag

Sanger - Aquantic Reeling Bag

De Aquantic Reeling Bag is een grote tas met vele vakken die u kunt bevestigen aan een reling met klittenband. De Sänger Aquantic Reeling Bag heeft een fantastische prijs/kwaliteit verhouding

van 14,99 voor 13,49
-10%
Aquantic Hengelbuikgordel Aquantic Hengelbuikgordel

Sanger - Aquantic Hengelbuikgordel

Aquantics Hengelbuikgordel vergemakkelijkt vissen op de onrustige zee. De buikgordel is gemaakt van een zeer sterk kunststof, heeft een zeer sterke band en een houder voor de hengel

van 14,99 voor 13,49
-10%
Uni Cat Tiplicht Groen Uni Cat Tiplicht Groen

Sanger - Uni Cat Tiplicht Groen

De lichtintensiteit is vergelijkbaar met die van een breekstaaf. Bij het bewegingen knippert de tiplicht. Het is dus heel goed te zien in het donker wanneer er een beet optreedt.

van 6,99 voor 6,29
-10%
Uni Cat Clonk Lead Octopus Uni Cat Clonk Lead Octopus

Sanger - Uni Cat Clonk Lead Octopus

Octopussen voor het vissen met een clonk leads op meerval. De octopussen hebben een lengte van 18cm en zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren en wordt geleverd als set van 3 stuks

van 3,99 voor 3,59
-10%
Aquantic Easy Strong Splitring Aquantic Easy Strong Splitring

Sanger - Aquantic Easy Strong Splitring

Zeer sterk, degelijke en geharde roestvrij snap ringen voor zout en zoet water. Door het opstaande uiteinden kan de haak, of het kunstaas zeer eenvoudig worden gemonteerd.

van 1,99 voor 1,79
-10%
Onthaaktang Onthaaktang

Sanger - Onthaaktang

Deze handige onthaaktang van Sanger is beschikbaar in recht of gebogen met een lengte van 14 cm of 18 cm. Met een nette zwarte afwerking onmisbaar in uw viskoffer.

van 4,49 voor 4,04
-10%
Digitale Weegschaal (Max 40kg) Digitale Weegschaal (Max 40kg)

Sanger - Digitale Weegschaal (Max 40kg)

Digitale weegschaal van sanger dat weegt tot een maximaal gewicht van 40 kg (88lb). Deze weegschaal kan het gewicht kg, lb of in oz weergeven. De weegschaal heeft een hold functie.

van 15,99 voor 14,39
-10%
Deluxe Grill en Rookoven Deluxe Grill en Rookoven

Sanger - Deluxe Grill en Rookoven

Een zeer deluxe grill en rookoven die werkt doormiddel van twee bijgeleverde spiritus branders. De extra grote lekbak voorkomt dat vet en vloeistof verbrandt en zo de smaak van de vissen aanpast.De warmte is verstelbaar via de dekselgreep

van 42,99 voor 38,69
-10%
Aquantic Lotic Pilker Yellow/Green Aquantic Lotic Pilker Yellow/Green

Sanger - Aquantic Lotic Pilker Yellow/Green

Pilker in de vorm van een vis die overal gebruikt kan worden. uit tests in Noorwegen is gebleken dat deze pilkers een heel scala van verschillende vissen kan vangen. Deze Pilkers zijn zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van uitstekende snap ringen en dreggen.

van 4,50 voor 4,05
-10%
Aquantic Lotic Pilker Black/White Aquantic Lotic Pilker Black/White

Sanger - Aquantic Lotic Pilker Black/White

Pilker in de vorm van een vis die overal gebruikt kan worden. uit tests in Noorwegen is gebleken dat deze pilkers een heel scala van verschillende vissen kan vangen. Deze Pilkers zijn zeer hoogwaardig afgewerkt en voorzien van uitstekende snap ringen en dreggen.

van 4,50 voor 4,05
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |