Draaistoel zwart/Aqua Draaistoel zwart/Aqua

Rive - Draaistoel zwart/Aqua

Deze draaistoel van Rive is een lust voor elke visser. Zelfs een lange sessie blijft nu comfortabel dankzij de heerlijke inklapbare rugleuning. De bevestiging van Rive is stevig en afneembaar,daardoor is deze zitting op meerdere Rive kisten te plaatsen. De rugleuning is in kleurstijl van de Aqua serie.

van 199,99 voor 179,99
-10%
Alu Side Tray XXL -  D36 Alu Side Tray XXL -  D36

Rive - Alu Side Tray XXL - D36

De Rive Alu Side Tray XXL - D36 is een Zwarte aluminium side tray om je voerbakken of andere accessoires op te zetten. Zo heb je altijd alles binnen handbereik.Deze Side Tray is voorzien van dubbele bevestigingspunten voor maximale stabiliteit.De Alu Side Tray XXL is perfect passend voor zitkisten met ronde poten va...

van 139,99 voor 125,99
-10%
T-Shirt Specimen Custom Zwart T-Shirt Specimen Custom Zwart

Rive - T-Shirt Specimen Custom Zwart

Vissen is Mode!, niet enkel de hengelsport materialen moeten er mooi uitzien, maar U zelf wil er ook mooi en professioneel bijzitten natuurlijk.Vandaar dat Rive nu komt met een hele mooie Kleding lijn waaronder deze Rive Custom Specimen Zwarte T-shirts.Dit is een T-shirt van Degelijke kwaliteit en een mooie opdruk aan ...

van 24,99 voor 22,49
-10%
Rive hengelbeschermer (2 stuks) Rive hengelbeschermer (2 stuks)

Rive - Rive hengelbeschermer (2 stuks)

De Luxe Rive hengelbeschermers doen waar ze goed in zijn, namelijk Uw kostbare Hengels beschermen tegen beschadiging en of breuk. Deze hengelbeschermers hebben een afmeting van :75mm x 215mm en zitten per twee verpakt, door deze afmeting passen alle hengels eenvoudig in deze beschermer.Dit Product is van een zacht ,vri...

van 19,99 voor 17,99
-10%
Rive F2 Pvc deksel met handvat Rive F2 Pvc deksel met handvat

Rive - Rive F2 Pvc deksel met handvat

Dit Rive F2 PVC deksel is een Zwart Aluminium deksel met een degelijk kunststof handvat.Dit deksel is afgewerkt met hoog kwaliteit kunststof sluitingen .Dit Deksel is passend op alle F2 zitmand modellen van het merk Rive en past op alle andere modules van de Rive F2 serie.

van 30,99 voor 27,89
-10%
LEEFNET SUPPORT LEEFNET SUPPORT

Rive - LEEFNET SUPPORT

Losse steun voor het bevestigen van je leefnet aan poten met een diameter van 25 millimeter.

van 21,99 voor 19,79
-10%
Hengelsupport D25 Clipone Hengelsupport D25 Clipone

Rive - Hengelsupport D25 Clipone

De kantelbare hengelsteunen van Rive zijn beschikbaar in verschillende kleuren en wordt geleverd per paar. De hengelsupport steun heeft een D25 Clipone fitting. Doordat de steun een kantelende beweging kan maken is het veel makkelijker de hengel te plaatsen of uit te nemen.

van 48,99 voor 44,09
-10%
EVA Voertas Rond met Beugel EVA Voertas Rond met Beugel

Rive - EVA Voertas Rond met Beugel

Een perfecte ronde voer tas die uw voer tegen alle weer omstandigheden beschermd. . De deksel van de tas is voorzien van een stevige rits waarmee deze volledig af te sluiten is. Dankzij de stevige bevestiging zal de tas goed aan uw station vast blijven zitten.

van 43,99 voor 39,59
-10%
Afneembare Tray 30 voor Classic Club (ook als losse box te gebruiken) Afneembare Tray 30 voor Classic Club (ook als losse box te gebruiken)

Rive - Afneembare Tray 30 voor Classic Club (ook als losse box te gebruiken)

De Afneembare Tray 30 voor Classic Club is dankzij de magneten gemakkelijk onder je zitkist te plaatsen en kun je tal van accessoires binnen handbereik opbergen. Aan de onderzijde van deze Tray zitten pootjes zodat deze ook los gebruikt kan worden, bijvoorbeeld als losse tuigenplanken box!

Draaistoel Zwart/Aqua Draaistoel Zwart/Aqua

Rive - Draaistoel Zwart/Aqua

Deze draaistoel van Rive is een lust voor elke visser. Zelfs een lange sessie blijft nu comfortabel dankzij de heerlijke inklapbare rugleuning. De bevestiging van Rive is stevig en afneembaar,daardoor is deze zitting op meerdere Rive kisten te plaatsen. De rugleuning is in kleurstijl van de Aqua serie.

Tuigenwinder Tuigenwinder

Rive - Tuigenwinder

De tuigenwinders van Rive zijn van hoge kwaliteit, de verschillende maten lengte en breedte zijn ieder voorzien van een aparte kleur om deze gemakkelijk uit elkaar te houden. Deze reserve tuigenwinders zijn per stuk verkrijgbaar.

van 0,99 voor 0,89
-10%
Telescopic Keepnet Arm Clip One Telescopic Keepnet Arm Clip One

Rive - Telescopic Keepnet Arm Clip One

De Telescopic Keepnet Arm Clip One is een in lengte verstelbare steun voor het bevestigen van je leefnet aan 25mm rive poten.Deze leefnet steun is er in meerdere maten.

van 54,99 voor 49,49
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |