Hook Swivel Hook Swivel

Kevin Nash - Hook Swivel

De oersterke matte hook swivel is essentieel voor de ultieme anti-eject presentatie. Door deze wartel heeft het haakaas enorm veel bewegingsvrijheid waardoor de kans op inhaking enorm vergroot.

van 4,49 voor 4,04
-10%
Helicopter Swivel Helicopter Swivel

Kevin Nash - Helicopter Swivel

Oersterke matte swivels met een vergroot oog om de hooklink vrij te laten draaien. Onmisbaar voor een geweldige helicopter setup.

van 3,49 voor 3,14
-10%
Hookbait Mounting Kit Hookbait Mounting Kit

Kevin Nash - Hookbait Mounting Kit

De alles-in-1 oplossing voor een effectieve anti-eject montage en een geweldige rig. De kit bestaat uit 10 Large Hook Beads, 10 Small Hook Beads, 5 Hook Swivels en 5 Hook Ring Swivel.

van 4,99 voor 4,49
-10%
Hook Rig Rings Hook Rig Rings

Kevin Nash - Hook Rig Rings

Extra sterke hook rig ringen ontworpen in een vorm die de knoop goed herbergt. Deze ringen zorgen voor een soepele beweging van het haakaas ten opzichte van de haak. Ergonomisch ontwerp dus makkelijk op te bergen.

vanaf 1,99 nu 1,79
-10%
Pellet Stops Pellet Stops

Kevin Nash - Pellet Stops

Veelzijdige stops voor pellets. Door dat de stopper in het haakaas getrokken kan worden blijft de pellet mooi zitten waardoor verlies van haakaas tot een minimum beperkt word.

van 3,49 voor 3,14
-10%
Scope Black Ops Retainer Systeem Scope Black Ops Retainer Systeem

Kevin Nash - Scope Black Ops Retainer Systeem

Met de Scope Black Ops Retainer System van Nash zet u uw schepnet direct om in een weegzak! De Scope-oplossing die bestaat uit twee drijvers waar de baleinen van het net wordt tussen geplaatst en die het vervolgens veilig op zijn plaats houdt in het water. LET OP: Andere producten getoond uitsluitend bedoeld ter ...

van 27,99 voor 25,19
-10%
H-Gun Bivvy Tafel H-Gun Bivvy Tafel

Kevin Nash - H-Gun Bivvy Tafel

Deze Nash H-Gun Bivvy Tafel is zeer compact dankzij de opvouwbare poten en is hierdoor zeer gebruiksvriendelijk in de bivvy (ook geschikt voor o.a. de tent, paraply, brolly etc.).De bivvy tafel is uitschuifbaar tot 22cm. Ingeschoven uiterst praktisch op te bergen onder u stretcher.

van 39,99 voor 35,99
-10%
Micro Captive Boilie Naald Micro Captive Boilie Naald

Kevin Nash - Micro Captive Boilie Naald

Boilie naald voor fragiele aas zoals zachte boilies en natuuraas als suikermaïs. Ergonomisch ontwerp met een uitsparing voor de opslag van hair stops in het handvat.

van 3,99 voor 3,59
-10%
Bait Corner Bait Corner

Kevin Nash - Bait Corner

Essentieel voor het afstemming van het drijfvermogen van het aas De Bait Corer verwijdert een nette cilinder van boilies en noten. Gebruik het in combinatie met de Hookbait Balancing Foam.

vanaf 3,99 nu 3,59
-10%
Gas Canistar Pouch Gas Canistar Pouch

Kevin Nash - Gas Canistar Pouch

Deze pouch beschermt uw gasfles tegen de koude weersomstandigheden. Zodat u altijd zeker weet dat de glasfles werkt in elke omstandigheid. Afgewerkt met een elastiek waar u uw aansteker en lepel aan kan bevestigen

vanaf 9,99 nu 8,99
-10%
Particle Spoon With Slots Particle Spoon With Slots

Kevin Nash - Particle Spoon With Slots

De Particle spoon heeft extra gleuven voor water afvoer en is speciaal ontwikkelt voor grote hoeveelheden partikels. Geleverd met een soft touch ergonomic throwing handle.

van 32,99 voor 29,69
-10%
Stealth Spoon Stealth Spoon

Kevin Nash - Stealth Spoon

De kleinste van de Deliverance Spoons, dit is de keuze voor het minimum van voeding op de juiste plek. Perfect voor pellets, kleine groepen van boilies en zelfs kleinere grondvoer ballen. Geleverd met een soft touch ergonomic throwing handle.

Bekijk alle 143 artikelen | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende >

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |