KNX Single Rod Skin KNX Single Rod Skin

Kevin Nash - KNX Single Rod Skin

De KNX Single Rod Skin is perfect voor 1 opgetuigde hengel met een big pit molen en is verkrijgbaar in 2 maten; 10 feet en 12 feet. Versterkte en verdubbelde gestikt bij stress-punten zodat uw hengels altijd veilig en beschermd zijn.

vanaf 20,99 nu 18,89
-10%
KNX Net Float KNX Net Float

Kevin Nash - KNX Net Float

Essentiële net toevoeging, vooral als u op uw eigen vist. De net float houdt uw net drijvend en past op elk net dankzij de universele pasvorm. Is makkelijk te bevestigen zorgt voor een optimale landing van uw karper.

van 9,99 voor 8,99
-10%
KNX Tip Tops KNX Tip Tops

Kevin Nash - KNX Tip Tops

Gewatteerde beschermers die glijden over de tips en uiteinden van je hengels, essentieel om uw hengels veilig en zonder schade te vervoeren. De tip tops worden geleverd per paar en zijn aan de onderzijde voorzien van een trekkoord met sluiting.

van 10,99 voor 9,89
-10%
KNX Uni Chair Cradle Bag KNX Uni Chair Cradle Bag

Kevin Nash - KNX Uni Chair Cradle Bag

De KNX Uni Chair Cradle Bag is duurzaam en praktisch, houdt stoelen droog en schoon. Draagt elke KNX stoel en / of Elevator Cradle. Twin gesp en banden bevestigingen aan de zak comprimeren het tot een draagbare grootte en is gemakkelijk te dragen dankzij de comfortabele gevoerde schouderband.

van 27,99 voor 25,19
-10%
Quick Change Chod Bead Quick Change Chod Bead

Kevin Nash - Quick Change Chod Bead

Met de Quick Change Chod Bead van Nash kunt u chod en helicopter hooklinks vervangen in slechts enkele seconden zonder knopen of uit elkaar te halen. In het geval van een lijn breuk kunt u de Quick Change Chod Beads over de leader loops en knopen schuiven voor een betere rig veiligheid.

van 5,99 voor 5,39
-10%
Heavy Duty Lead Clip Rubbers Heavy Duty Lead Clip Rubbers

Kevin Nash - Heavy Duty Lead Clip Rubbers

De extra sterke Tail Rubbers zijn ontworpen voor gebruik met de Heavy Duty Lead Clips. Versterkt om splitsen te voorkomen en geribbeld om maximale grip langs de Heavy Duty Lead Clip te garanderen.

van 3,99 voor 3,59
-10%
Hook Kickers Hook Kickers

Kevin Nash - Hook Kickers

Hook Kickers kunnen over het oog van de haak geplaatst worden zodat de haak sneller zal draaien en er een agressievere inhaking ontstaat. De kickers zijn in te korten zodat ze op elke maat haak zullen passen.

van 4,49 voor 4,04
-10%
Micro-Pak Folding Polarised Sunglasses Micro-Pak Folding Polarised Sunglasses

Kevin Nash - Micro-Pak Folding Polarised Sunglasses

De Micro-Pak Polarised zonnebrillen van Nash hebben een universeel en comfortabel montuur dat geschikt is voor iedereen. U kunt de zonnebril gemakkelijk opvouwen in een klein pakketje dat in elke zak past. Er is een keuze van grijs of amber / bruine lenzen beide met uitstekende polariserende eigenschappen met 100% U...

vanaf 28,99 nu 26,09
-10%
Siren Universal Snag Ears Siren Universal Snag Ears

Kevin Nash - Siren Universal Snag Ears

Deze Siren Universal Snag Ears kunnen gebruikt worden in combinatie met bijna alle beetmelders maar zijn oorspronkelijk ontworpen voor de Siren beetmelders van Kevin Nash. Deze sterke metalen pennen zorgen ervoor dat de hengel niet van de optonic afgetrokken kan worden bij n aanbeet. De 2 armen zijn los van elkaar t...

van 14,99 voor 11,99
-20%
Webcast Ultra Weave Refill Webcast Ultra Weave Refill

Kevin Nash - Webcast Ultra Weave Refill

De Webcast Ultra Weave navul kaarten zitten in hersluitbare zakken. Tackle Box vriendelijk voor een efficiënte opslag.

vanaf 4,99 nu 4,49
-10%
Micro Pellet Mix Micro Pellet Mix

Kevin Nash - Micro Pellet Mix

Een speciale mix van kleine 0,5-2 mm pellets. Perfect voor het vullen van uw PVA bags en sticks. De Micro Pellet Mix is versterkt met het geweldige Spirulina poeder dat in de eiwitrijke Fry Crumb zit hierdoor kan de karper dit onmogelijk weerstaan.

van 6,99 voor 6,29
-10%
Zig Aligner Tube Zig Aligner Tube

Kevin Nash - Zig Aligner Tube

Sterke doorzichtige tube voor de fijn tuning van Zig en floater presentaties.

van 2,99 voor 2,69
-10%
Bekijk alle 143 artikelen | < Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende >

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |