Als u wat speciaals zoekt bent u op het juiste adres bij JAG. Een tot in perfectie ontwikkelde hakenslijpers in div uitvoeringen en bankware van absolute top kwaliteit en prachtige looks!

3 Rod Buzzbar 12'' Fixed 3 Rod Buzzbar 12'' Fixed

Jag - 3 Rod Buzzbar 12'' Fixed

De Jag 316 3-Rod Buzzbar Fixed is een extreem stevige en robuuste buzzerbar gemaakt van 316 grade Marine Roestvrij Staal. Deze Buzzerbar is handmade in Engeland voorzien van de mooie details,hierdoor is deze Buzzerbar echt een een lust voor het oog.Alles binnen de jag Bankware Range is voorzien van de hoogste kalitei...

van 32,99 voor 28,04
-15%
Ultra - Loc Bankstick Ultra - Loc Bankstick

Jag - Ultra - Loc Bankstick

De JAG Ultra - Loc Banksticks zijn schitterende gedetailleerd afgewerkte banksticks van zware kwaliteit verkrijgbaar in 3 lengtes. De banksticks zijn voorzien van no-loss stelschroeven waardoor het verliezen van schroeven nu tot het verleden behoort. De Ultra-loc's hebben in de kop van de bankstick een extra T-bar die ...

van 37,99 voor 32,29
-15%
Hengelsteun Inserts Hengelsteun Inserts

Jag - Hengelsteun Inserts

De inserts voor de Jag hengelsteunen zijn beschikbaar in large en small en wordt geleverd in vele verschillende kleuren. Elke steun is voorzien van verschillende inserts zodat u de grip kan aanpassen naar uw smaak. Zodat u ongeacht de situatie altijd in controle blijft.

van 1,-- voor 0,85
-15%
Hook Sharpening Pouch Hook Sharpening Pouch

Jag - Hook Sharpening Pouch

Ontworpen om netjes al uw haak slijp materiaal in op te bergen. Met een dubbele rits en is volledig gewatteerde en gemaakt in Engeland. Het zakje is ook de perfecte grootte en veilig om een zonnebril in op te slaan en is ook ideaal als een lead zakje. Verkrijgbaar in Camou en groen.

van 18,99 voor 16,14
-15%
The Solution The Solution

Jag - The Solution

Elimineert de enige nadeel aan de haak slijpen - roest. Gewoon toepassen van een dunne laag rond de geslepen haak punt te elimineert / vertraagt corrosie. De vier natuurlijke kleuren kunnen ook gebruikt worden voor hook links, slangen, wartels etc. Het is droog en reukloos in 60 seconden. Gemaakt met ingrediënten di...

van 13,99 voor 11,89
-15%
Ultra Eye Ultra Eye

Jag - Ultra Eye

De Ultra Eye is uiterst belangrijk voor het slijpen van werkelijk perfecte haken. De mogelijkheid om de resultaten te zien van dichtbij maakt een enorm verschil. Compact ontwerp voor gemakkelijke opslag en bescherming van de lens.

van 6,99 voor 5,94
-15%
SP Vice SP Vice

Jag - SP Vice

De SP Vice is ontworpen om veilig elke haak patroon van elke grootte vast te klemmen zodat u haak kan slijpen. Met een simpele draaiknop klem je de haak in de Vice waardoor je de haak tijdens het slijpen makkelijk stil houdt. Het hoofd van de SP Vice is bewerkt door JAG in Engeland uit massief roestvrij staal. Het hand...

SP Max Vijl SP Max Vijl

Jag - SP Max Vijl

De SP Max Vijl heeft haak slijp tijd verminderd met 75%. Gebruik de vijl om de drie zijden van de haak te scherpen voordat je het afwerkt met de SP Stones. De SP Max bestand heeft een unieke 'cut' grade, compact formaat en speciale veilige randen die beschadiging voorkomt aan de SP Vice.

SP Stones SP Stones

Jag - SP Stones

Gebruik het in samenwerking met de SP Max Vijl omhaak punten aan te scherpen tot een niveau dat veel beter is dan een nieuwe haak. Ze komen in middelgrote en fijne kwaliteiten om een kleine hoeveelheid metaal te verwijderen haak punten die zijn verbazingwekkend scherp te bereiken.

van 8,99 voor 7,64
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |