Gardner is een bekend Engels Karpermerk met een zeer mooie range aan Karpermateriaal.De gardner serie is een compleet pakket voor de moderne karpervisser en is geproduceerd volgens de eisen van de moderne karpervisser. Gardner is uiteraard verkijgbaar bij Vismania Hengelsport.

Paraplusteun Paraplusteun

Gardner - Paraplusteun

De Sterke Paraplu Steun van Gardner is een ijzersterke Paraplu steun met een Heavy-Duty schroefpunt aan de onderzijde. Gardner was de eerste op de markt met dit concept en is tot op heden nog niet overtroffen. Deze Steun is uitgerust met een Steel T-Bar uiteinde, dit maakt het mogelijk voor U deze steun in de hardste ...

vanaf 24,99 nu 22,49
-10%
Hook Aligner Rig Barbed Hook Aligner Rig Barbed

Gardner - Hook Aligner Rig Barbed

De Hook Aligner en Incizors werken perfect samen en geven een echt veilige inhaking. Deze Aligners zorgen er ook voor dat de haak effectief draait in de richting van de vis die het haakaas benadert.

vanaf 3,49 nu 3,14
-10%
Mugga Rig Barbed Mugga Rig Barbed

Gardner - Mugga Rig Barbed

De Mugga Rig is speciaal ontworpen om het beste te halen uit de de meest moeilijke en veeleisende situaties. Mugga haken hebben een een licht naar binnen gebogen oog en haaksteel en hiernaast een vlijmscherpe rechte punt, haakt hij supersnel in.

vanaf 3,49 nu 3,14
-10%
Ambush Rig Barbed Ambush Rig Barbed

Gardner - Ambush Rig Barbed

De Ambush Rig van Gardner heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een klassieke combi-rig, met de legendarische, betrouwbare, Mugga haak / knotless knoop combinatie.

vanaf 2,75 nu 2,48
-10%
Captive Back Leads Captive Back Leads

Gardner - Captive Back Leads

Dit tooplod is vooral handig als een echt zwaar lood wilt gebruiken, maar niet wilt dat het extra gewicht op de lijn komt tijdens het de beet. Het lood breekt los tijdens de aanbeet en wordt vervolgens opgehaald via een retaining cord.

vanaf 9,49 nu 8,54
-10%
The Eye Vergrootglas The Eye Vergrootglas

Gardner - The Eye Vergrootglas

Een vergrootglas om te controleren of uw haakpunt wel scherp genoeg is. Onmisbaar in elke accesoiretas.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Cover Pop-up Hook Aligner Cover Pop-up Hook Aligner

Gardner - Cover Pop-up Hook Aligner

De Cover Pop-up Hook Aligner XL zijn gemaakt om de effectiviteit van rigs te verbeteren. Hierdoor zal de haak sneller reageren en beter worden gepositioneerd in de onderste lip van de vis.

vanaf 4,75 nu 4,28
-10%
Drop Out Back Leads Drop Out Back Leads

Gardner - Drop Out Back Leads

Het ontwerp van deze unieke low-profile back leads zijn zo ontworpen dat als ze vast komen te zitten ze gemakkelijker los komen zodat de lijn niet vast blijft zitten. De kans om de vis te verspelen zowat nihil is.

vanaf 7,99 nu 7,19
-10%
Point Doctor 2 Hakenslijper Point Doctor 2 Hakenslijper

Gardner - Point Doctor 2 Hakenslijper

De nieuwe Point Dr.2 heeft een uniek schuurmiddel rubbermengsel (rood) dat nog steeds vergevingsgezind is maar de stevigere textuur en hogere slijtage maakt het sneller te gebruiken en neemt een beetje meer materiaal van de haak af en is dus een beetje sneller.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Point Doctor Hakenslijper Point Doctor Hakenslijper

Gardner - Point Doctor Hakenslijper

Handige hakenslijper waarmee je gemakkelijk je vishaken en dreggen weer scherp slijpt indien ze bot geworden zijn. Zijn unieke schurende rubbersamenstelling is vergevingsgezind.

van 7,99 voor 7,19
-10%
Spacers Spacers

Gardner - Spacers

Spacers zijn zeer handige 'verhogingen' voor tussen de beetmelder en buzzerbar of steun. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld Snag Ears aan de onderzijde van de Spacer te bevestigen en de hanger of swinger met de beetmelder aan de bovenzijde hiervan.

vanaf 8,75 nu 7,88
-10%
Flexi Rubberen Steun Flexi Rubberen Steun

Gardner - Flexi Rubberen Steun

De Silicone rubber mix zorgt ervoor dat deze steunen praktisch onbreekbaar bij normaal gebruik. Deze steun is ontworpen hoofdzakelijk als achtesteun maar kan ook voorop gebruikt worden

van 4,99 voor 4,49
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |