Gardner is een bekend Engels Karpermerk met een zeer mooie range aan Karpermateriaal.De gardner serie is een compleet pakket voor de moderne karpervisser en is geproduceerd volgens de eisen van de moderne karpervisser. Gardner is uiteraard verkijgbaar bij Vismania Hengelsport.

Paraplusteun Paraplusteun

Gardner - Paraplusteun

De Sterke Paraplu Steun van Gardner is een ijzersterke Paraplu steun met een Heavy-Duty schroefpunt aan de onderzijde. Gardner was de eerste op de markt met dit concept en is tot op heden nog niet overtroffen. Deze Steun is uitgerust met een Steel T-Bar uiteinde, dit maakt het mogelijk voor U deze steun in de hardste ...

van 24,99 voor 21,24
-15%
Mugga Rig Barbed Mugga Rig Barbed

Gardner - Mugga Rig Barbed

De Mugga Rig is speciaal ontworpen om het beste te halen uit de de meest moeilijke en veeleisende situaties. Mugga haken hebben een een licht naar binnen gebogen oog en haaksteel en hiernaast een vlijmscherpe rechte punt, haakt hij supersnel in.

van 3,49 voor 2,97
-15%
Ambush Rig Barbed Ambush Rig Barbed

Gardner - Ambush Rig Barbed

De Ambush Rig van Gardner heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een klassieke combi-rig, met de legendarische, betrouwbare, Mugga haak / knotless knoop combinatie.

van 2,75 voor 2,34
-15%
Captive Back Leads Captive Back Leads

Gardner - Captive Back Leads

Dit tooplod is vooral handig als een echt zwaar lood wilt gebruiken, maar niet wilt dat het extra gewicht op de lijn komt tijdens het de beet. Het lood breekt los tijdens de aanbeet en wordt vervolgens opgehaald via een retaining cord.

van 9,49 voor 8,07
-15%
The Eye Vergrootglas The Eye Vergrootglas

Gardner - The Eye Vergrootglas

Een vergrootglas om te controleren of uw haakpunt wel scherp genoeg is. Onmisbaar in elke accesoiretas.

van 7,99 voor 6,79
-15%
Cover Pop-up Hook Aligner Cover Pop-up Hook Aligner

Gardner - Cover Pop-up Hook Aligner

De Cover Pop-up Hook Aligner XL zijn gemaakt om de effectiviteit van rigs te verbeteren. Hierdoor zal de haak sneller reageren en beter worden gepositioneerd in de onderste lip van de vis.

van 4,75 voor 4,04
-15%
Point Doctor Hakenslijper Point Doctor Hakenslijper

Gardner - Point Doctor Hakenslijper

Handige hakenslijper waarmee je gemakkelijk je vishaken en dreggen weer scherp slijpt indien ze bot geworden zijn. Zijn unieke schurende rubbersamenstelling is vergevingsgezind.

Spacers Spacers

Gardner - Spacers

Spacers zijn zeer handige 'verhogingen' voor tussen de beetmelder en buzzerbar of steun. Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld Snag Ears aan de onderzijde van de Spacer te bevestigen en de hanger of swinger met de beetmelder aan de bovenzijde hiervan.

van 8,75 voor 7,44
-15%
Casting/Spodding Glove Casting/Spodding Glove

Gardner - Casting/Spodding Glove

Deze handschoen is speciaal ontworpen voor spodding. De wijsvinger heeft een dubbele laag van leer om je vinger te beschermen zonder afbreuk te doen aan de 'feel.

van 12,99 voor 11,04
-15%
Bait Bombs Bait Bombs

Gardner - Bait Bombs

De Bait Bomb is een slim apparaat waarmee je grondvoer of pellet sticks kan samendrukken en te vormen zonder het gebruik van een PVA of een method feeder.

van 15,99 voor 13,59
-15%
Rolaball Baitmaker Longbase Rolaball Baitmaker Longbase

Gardner - Rolaball Baitmaker Longbase

Bij de Baitmaker Longbase zijn doet zoals zijn naam al doet vermoeden de boilie planken zijn wat langer. Hierdoor rollen de boilies wat langer om een perfecte pasvorm te krijgen en waardoor ze ronder en gladder worden.

van 17,99 voor 15,29
-15%
Rolaball Baitmaster Rolaball Baitmaster

Gardner - Rolaball Baitmaster

Met de baitmaster kunt u tot ongeveer 80 boilies maken in 1 keer, elke boilie is perfect gevormd. Het bovenste gedeelte is voorzien van easy-Grip handvatten en de basis kan worden vastgezet op een plank of werkblad.

van 47,99 voor 40,79
-15%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |