Het merk Frenzee is afkomstig uit Engeland en deze fabrikant heeft een range aan accessoires ontwikkeld speciaal voor de witvisser en commercial visser. Naast het produceren is design ook zeer belangrijk en er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de producten en dat is te zien! Wanneer je de range van Frenzee bekijkt zie je al snel dat er zeer innovatief te werk wordt gegaan en dat een product niet simpelweg gekopieerd is van andere merken. Het merk wordt in de UK al volledig geaccepteerd en ook zet Frenzee aan de andere kant van het water in rap tempo voet aan de grond.

Match Pro 3M Handle Match Pro 3M Handle

Match Pro 3M Handle

Deze driedelige, vol carbon, oversteek schepnet steel is 3 meter lang, en heeft zowel in het tweede als derde deel schroefdraad zitten. Goed om te weten is dat hij bij beide lengtes zijn zelfde stijfheid en sterkte behoudt!

van 59,99 voor 53,99
-10%
F1 Scoop Handle F1 Scoop Handle

F1 Scoop Handle

Ãén stuk, super slank en super sterk! De steel is 185cm lang zodat hij in de meest voorkomende foudralen past. De steel heeft een stevig schroefdraad en is aan het eind voorzien van een rubberen handgreep. Deze schepnet steel is perfect in te zetten als de vis kort onder de kant gevangen dient te worden.

van 42,99 voor 38,69
-10%

VisMania - De hengelsport speciaalzaak

0 items geselecteerd Prijzen zijn excl. verzendkosten
Registreren | Contact | Over Vismania Hengelsport |